spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Air Arabia’nın  yeni rotası Malaga’ya

Seçtiklerimiz

Air Arabia’nın Kazablanka’dan Malaga’ya Yeni Servisi

       

Orta Doğu’nun ve Kuzey Afrika’nın lider düşük maliyetli taşıyıcısı olan Air Arabia, şirketin Kazablanka’daki Mohamed V International Havaalanı’ndaki merkezinden, bir İspanyol şehri olan Malaga’ya servislerini başlatacak. İspanya, Air Arabia’nın Fas’tan olan ağının 13üncü güzergahını temsil ediyor. Havayolu, Malaga’ya uçuşlarını 14 Haziran’da başlatacak.

       

Malaga’ya gidiş-geliş uçuşlar haftada 3 defa Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri kullanılacak.

       

Air Arabia’nın CEO’su Mr. Adel Ali “Malaga’ya olan uçuşlarımızı duyurmaktan çok memnunuz. Fas’tan uçuşlarımız bir yılını yeni tamamladı ve büyümeye devam ettiğimiz için mutluyuz. Kazablanka ve Malaga arasındaki yeni servislerimizin, yolcularımıza iki şehir arasındaki seyahatte paralarının karşılığını sunacağından eminiz.” dedi.

       

Air Arabia, Fas’taki ikinci merkezini 29 Nisan 2009’da kurmuştu. Havayolu şu anda Kazablanka’daki merkezinden Montpellier, Brüksel, Paris, Liyon, İstanbul, Milano, Barselona, Amsterdam, Bolonya, Venedik ve Basel şehirlerine direkt uçuşlar sunuyor.

       

Air Arabia takımları, 32 inç’lik koltuk aralığının yanı sıra her şeyi kapsayan ücretsiz bagaj izni ile yolcularına piyasadaki en iyi ekonomik kurulumu sunan yepyeni Airbus A320 uçakları içeriyor. Uçaklar, müşterilere sadece rahatlık, güvenilirlik değil, ayrıca, Fas’lı şehir Kazablanka’ya ve Kazablanka’dan uçak yolculuğunda, paralarının karşılığını sunuyor.

       

Air News Times @ Haber Merkezi

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika