spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Yüksekova Havaalanı için bilet satışları başladı

Seçtiklerimiz

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapımı devam eden ve 25 Mayıs’ta ilk uçuşun gerçekleşeceği Yüksekova Havaalanı için Türk Hava Yolları (THY) tarafından bilet satışlarına başlandı.

 

4 yıl önce dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan Yüksekova Havaalanı’nın yapımında sona gelindi. 25 Mayıs’ta ilk deneme uçuşunun yapılacağı açıklanan Yüksekova Havaalanı, THY’nin bilet satış sistemine eklendi. Vatandaşlar 26 Mayıs için şimdiden bilet almaya başladı.

 

Cengiz Topel Caddesi üzerinde hizmet veren Ova Turizm yetkilisi Adem karaman, “Yüksekova Havaalanı’nın ismi 2 saat önce THY online bilet satış sistemine eklendi. Daha önce bilet almak isteyen vatandaşlarımıza kalkış yeri olarak Van Ferit Melen Havalimanı’na bilet kesiyorduk. Bizim için de, vatandaşlar için de sürpriz oldu.

Artık vatandaşlarımız 3 saatlik Van yolunun çilesini çekmek zorunda kalmayacaklar. İsmi sistemde görünce şok oldum. Bu kadar erken beklemiyorduk. 2 saatte yaklaşık 10 bilet sattık. Başlangıç fiyatı 100 TL ama 2 saat içerisinde, sanırım yoğun talep nedeniyle, 160 TL’ye yükseldi” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika