spot_img
spot_imgspot_img
12.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Yolcunun Midesinden 52 Adet Prezervatif Çıktı

Seçtiklerimiz

İstanbul polisi 2 Aralık tarihinde alınan istihbarat doğrultusunda Brezilya’dan gelen bir kadının uyuşturucu taşıdığını öğrendi. Havalimanında yakalanan ve hastaneye götürülen Brezilyalı kadının içinden ise 52 adet prezervatif çıktı ve içinden de tam 580 gram kokain çıktı. İşte detaylar…
 
İstanbul polisi 2 Aralık tarihinde Brezilya’dan İstanbul’a uyuşturucu taşıdığı belirtilen bir kadının geldiğinin istihbaratını almasının ardından Atatürk Havaalanı’nda geniş güvenlik önlemleri aldı ve Sao Paulo’dan gelen M.A.D.S.S’yi yolcu köprüsünden çıkar çıkmaz durdurdu ve önce evraklarını inceledi. Sonra da genç kadının üzeri ve valizi arandı. Ancak üzerinden bir şey çıkmayınca ekipler başka bir yola başvurdu.
 
HASTANEDE ORTAYA ÇIKTI
 
Polis ekipleri çoğu uyuşturucu taşıyıcılarının yapmış olduğu yutarak taşıma yönetiminin olabileceğini düşündü ve genç kadının kapsülleri yutarak taşıyor olabileceğini düşünerek, kadını Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdüler. Hastanede yapılan kontrollerde ise Brezilyalı kadının içinden tam 52 adet prezervatifin içerisine yerleştirilmiş kapsül içerisinde kokain çıktı. Yapılan kontrollerde ise kokainin 580 gram olduğu ortaya çıktı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika