spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Yenişehir’den Arap Ülkelerine Direkt Uçuş Yapılacak

Seçtiklerimiz

Bursa Valisi Şahabettin Harput, valilik binasında kamu kuruluşları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Harput, Yenişehir Havaalanı’nın uluslararası uçuşlar için değerlendirilmesi amacıyla imzalanan ortaklık protokolü hakkında bilgi verdi.

Harput, Arap Birliği Turizm Örgütü ile Apronjet Havacılık arasındaki görüşmeler sonunda ortak bir hava yolu şirketi kurulduğunu dile getirdi. Bu çerçevede, Apronjet firması yetkililerinin, Yenişehir Havaalanı’nda incelemelerde bulunduğunu hatırlatan Harput, şirketin birinci amacının, Bursa ile Arap ülkeleri ve diğer yurt dışı uçuşları gerçekleştirmek olduğunu kaydetti. Harput, "Apronjet yetkilileri Yenişehir Havaalanı’nı inceliyor.

Umarım iyi intibalarla, uzun süre atıl kalan Yenişehir Havaalanı’nın işletilmesi adına bir hareket başlatmış oluruz. Biz valilik olarak, sivil toplum olarak her türlü desteği vermek istiyoruz. Çünkü orasının atıl kalması Bursa ekonomisi açısından da Türkiye açısından da kabul edilemez bir şey. İnşallah hayırlı olur" diye konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika