spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Yeni yıla Jetmil avantajlarıyla girin

Seçtiklerimiz

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala, Jetmil,  sunduğu farklı fırsatları ile dikkat çekiyor
 
 
Türkiye’nin ilk ücretsiz seyahat imkanı sağlayan Jetmil Sadakat Programı ile uçuşlardan, seyahatlerden ve konaklamalardan toplanacak Jetmil’ler ile ücretsiz uçak bileti elde edilebilir, indirim dönemlerinde avantajlardan yararlanılabilir.. Yıl sonunda millerini  yakmak istemeyen Jetmil, üyelerine birbirinden avantajlı seçenekler sağlıyor.
 
 Jetmilleriniz yetişmiyorsa kolayı var…
Jetmil sahipleri artık Jetmil’lerinin birikmesini beklemek zorunda kalmıyor. Eğer ödül bilet için yeterli Jetmil’leri yok ise çok uygun ücretlerle 1.000 Jetmil’e kadar eksik kalan millerini satın alarak kolayca uçabiliyorlar. Böylece yıl sonlarında geçerliliği yitirecek millerini değerlendirmiş oluyorlar.  500 Jetmil için 20 TL, 1000 Jetmil için 30 TL ödemek yeterli… Üyeler, işlemlerini www.jetmil.com’dan şifrelerini girerek ya da 0850 222 00 00 çağrı merkezimizden gerçekleştirebilirler.
 
Jetmiller inişe geçti…
İç hatlar ve Ercan için tek yön mil değerleri, 7 bin 500 Jetmil’e iniyor. Böylece Jetmil üyeleri, 1. sınıf konforu 3. sınıf fiyata sunan EkonomipPlus artılarından milleriyle yararlanabiliyor. Eksik milleri olan üyeler ise isterlerse “eksik mil satın alma” uygulamasından yararlanabiliyor. EkonomiPlus uçuşlarının yanısıra 12 bin mil harcanarak da Business Class ayrıcalığı ile seyahat edilebiliyor. Uygulamadan 31.03.2013 tarihine kadar yararlanmak mümkün.
 
 
Elite kart sahipleri için Business Class zamanı 
“Yolcusunu en çok seven havayolu” Atlasjet Jetmil Elite üyelerinin, 12 saat öncesine kadar çağrı merkezini arayarak 3 bin 500 Jetmil karşılığında EkonomiPlus biletlerini Business Class’a çevirmeleri ise çok kolay…
Havalimanında iç hatlar için 60 dakika kala, Ercan için 120 dakika kala Elite üyeler, son dakika upgrade işlemiyle tek yön sadece 50 TL ödeyerek Business Class’ta Elite kart sahibi olmanın ayrıcalığıyla uçabilirler. 
Tüm bu fırsatların yanı sıra, Jetmil sahipleri İzmir’in seçkin lezzet adresleri Tex Mex ve Köşebaşı İzmir’de yüzde 10 indirim kazanıyor.  
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika