spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Yeni rotada Emirates Boeing 777-200LR uçacak

Seçtiklerimiz

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Dubai üzerinden Brezilya’nın Sao Paulo şehri aktarmalı gerçekleştirdiği Santiago uçuşları ile Şili’ye ilk kez hizmet vermeye başladı.
 
Emirates Havayolu, Şili’ye Dubai’den (DXB) Santiago Uluslararası Havaalanı’na (SCL), Brezilya’nın Sao Paulo (GRU) şehri üzerinden haftada beş gün gerçekleştireceği hizmetini duyurdu.
 
Emirates Batı Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Hubert Frach, konuya dair yaptığı açıklamada: “Ocak ayı sonundaki duyurusunun ardından, bu yeni rotaya yönelik oluşan ve Santiago’dan ve Santiago’ya olan rezervasyonların da ortaya koyduğu ilgiden dolayı oldukça memnunuz.

Santiago oldukça popüler bir iş ve dinlence destinasyonu ve bu yeni servis, tüm küresel ağımızın, başta Uzak Doğu, Orta Doğu ve Batı Asya gibi önemli geliş noktalarından olmak üzere, her noktasından, Güney Amerika’ya yönelik, harika bir yolculuk seçeneği sunacak” dedi.

 
Frach ayrıca: “Yeni servis, ayrıca, Şili’den gelen yolculara, Emirates’in benzersiz ürün ve hizmetlerini tecrübe etme fırsatı ve Emirates ile Sao Paulo ve Dubai arasındaki destinasyonlara yönelik daha rahat yolculuk etme seçenekleri sunacak” dedi.
 
Nuevo Pudahuel CEO’su Nicolas Claude ise: Emirates’in Şili’ye gelmesi, ülkeye ve yetkili makamlarımıza olan güvenin ve Groupe ADP, VINCI Havaalanları ve Astaldi Concessioni’nin, Nuevo Pudahuel üzerinden, Arturo Merino Benítez Havaalanı’nda ne derece yeni bir hizmet standardı oluşturduğunun önemli bir göstergesi.

Bu hizmetin, Şili’lilerin Ortadoğu’ya olan seyahat yöntemlerini sonsuza kadar değiştirmesinin yanı sıra, aynı zamanda işletmecilerimizle olan ilişkilerimizi de güçlendireceğimizden dolayı, Emirates’in teklifimizi kabul etmesi bize gurur veriyor" dedi

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika