spot_img
spot_imgspot_img
12.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Yeni Model Uğraş Evi Antalya’da Açıldı…

Seçtiklerimiz

THK Antalya Şubesi ile birlikte yapılan çalışmalarla faaliyete giren Antalya Gökçen Model Uçak Uğraş Evi’nin açılışına, THK Genel Başkanı Sayın Osman YILDIRIM, Garnizon Komutanı (E) Atakan ALTIPARMAK, THK Antalya Şube Başkanı Vasıf YÜCELİŞ, Muratpaşa Kaymakamı Fatih KOCABAŞ katıldı.

THK Gökçen Havacılık Antalya Model Uçak Satış ve Uğraş Evi’nin açılışını yapan THK Genel Başkanı Osman Yıldırım; Yaptığı açılış konuşmasında kurumun 2012 hedeflerini ve gelecekteki projelerini anlattı. Önümüzdeki 5 yıllık dönem de hedefinin sivil havacılığı Türkiye’de yaygınlaştırmak olduğunu vurguladı.

THK Gökçen Antalya Model Uçak Satış ve Uğraş Evi’nin açılış kurdelesini THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş ve çok sayıda davetliyle birlikte kesen Osman Yıldırım önceki yıl 40 bin olan model uçak kursiyeri sayısını geçen yıl 305 bine çıkardıklarını söyledi. 

Modelciliği sportif olarak yaygınlaştırmayı ve sportif havacılığı yediden yetmişe sevdirmeyi hedefleyen Türk Hava Kurumu, Model uğraş evlerinde Ar-ge çalışmaları, kurslar, model uçak malzeme sevki, şampiyonalar ve düzenlenen gösteri uçuşları ile de sportif havacılığa destek olmaktadır.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika