spot_img
spot_imgspot_img
18 C
İstanbul
Perşembe, 25 Nisan 2024

Yeni Iphone Modelleri Setur Duty Free’de

Seçtiklerimiz

Setur Duty Free Sabiha Gökçen Havalimanı SeturTech ve Kapıkule sınır kapısı mağazalarında farklı renk ve model çeşitleriyle yeni Iphone 8 ve IPhone 8 Plus’ı tüketicilerle buluşturuyor.
 
Türkiye’nin en yaygın gümrüksüz satış mağazaları zinciri olan Setur Duty Free, Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu salonunda yer alan elektronik ürünler mağazası SeturTech ve Kapıkule sınır kapısı mağazalarında yeni Iphone 8 ve IPhone 8 Plus satışlarına başladı.

Türkiye Duty Free mağazalarında Apple marka ürünlerini satan ilk ve tek kurum olan Setur Duty Free’nin SeturTech ve Kapıkule sınır kapısı mağazalarında, farklı renk ve model çeşitleriyle satışa sunulan ürünler, KDV avantajı ile 829 € başlangıç satış fiyatı ile tüketicilerle buluşuyor. Yeni IPhone 8’in yanı sıra IPad, Macbook, Airpod ve Beats ürünleri ve orjinal aksesuar çeşitleri de Sabiha Gökçen havalimanı SeturTech mağazasında tüketicilere sunuluyor.

Setur Duty Free mağazaları, tüm yurtta havalimanları, deniz limanları, sınır kapıları ve diplomatik mağazasıyla 19 bölgede 44 mağazada, gıdadan içeceğe, tütün ürünlerinden kozmetiğe, tekstilden saat ve aksesuar kategorilerine kadar geniş bir ürün yelpazesinde hizmet veriyor.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika