spot_img
spot_imgspot_img
7.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Yan Air’in Bodrum’dan Kiev uçuşları başlıyor

Seçtiklerimiz

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin küresel markası TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı, Ukraynalı havayolu şirketi Yan Air’in ilk kez düzenlediği Kiev uçuşunu karşıladı. Kiev’den 18 Haziran Cumartesi günü saat 17:30’da MD-83 ile Bodrum’a gelen yolcular ve uçuş ekibi çiçeklerle karşılandılar. Bodrum uçuş ağına yeni katılan Yan Air’in ilk uçuşunu kutlamak için TAV Milas-Bodrum yetkilileri kokteyl düzenledi ve yolculara pasta ikramında bulundu.
 
 
TAV Milas Bodrum İşletme Koordinatörü İclal Kayaoğlu “Bodrum, Ege ve Akdeniz çanağında yer alan en gözde turizm merkezleri arasında yer alıyor. Yurt içi ve yurt dışından daha çok ziyaretçi ağırlamak için havalimanımızdan direkt uçuş sayısını artırmayı amaçlıyoruz ve yoğun şekilde tanıtım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Milas-Bodrum’un uçuş ağına yeni katılan Yan Air’in, Ukrayna’nın başkenti Kiev’den uçuşlara başlaması da başarımızın bir göstergesi. Yerel yönetim ve STK’larla olan işbirliğimizi devam ettirerek bölge turizminin gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
 
 
Yan Air, yaz sezonu boyunca haftada bir kez Milas-Bodrum ve Kiev arasında karşılıklı direkt uçuş gerçekleştirecek.
 
 
Milas-Bodrum Havalimanı’ndan iç ve dış hatlarda toplam 52 havayolu şirketiyle 25 ülkede 79 destinasyona uçuş gerçekleşiyor. Milas-Bodrum Havalimanı 2015 yılında 3,9 milyon yolcuya hizmet sunarken 26 binden fazla uçuşa ev sahipliği yaptı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika