spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Wizz Air, Arad’dan uçuşlara başlıyor

Seçtiklerimiz

Wizz Air, 23 Haziran 2012’den itibaren Milan-Bergamo (İtalya)’ya Salı ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada iki gün uçuş gerçekleştirecek.

    

Timisoara Havaalanı’ndan Milan-Bergamo’ya şu anda da uçuşları bulunan Wizz Air, Arad’dan hem tatil hem iş yolcuları için popüler bir güzergah olan Kuzey İtalya’ya yüksek uçuş talebini karşılamak için bölgeye ek bir havaalanı ekleyecek. Yeni güzergah, Timisoara servisini tamamlamak için faaliyet gösterecek.

Wizz Air bu gğzergahın açılışını, daha önce havaalanı yönetimi ve Arad Bölgesi Konsey görevlileri tarafından farkedilen bir fırsat olan, Romanya ve Kuzey İtalya arasındaki servis alanının genişletilmesinde bir başlangıç yatırımı olarak görüyor. Arad Uluslar arası Havaalanı, Wizz Air uçuşlarını gerçekleştiren 5’inci havayolu oldu ve bu büyüme havayolunun bölgedeki en büyük havayolu pozisyonunu güçlendiriyor.

    

Bu yeni güzergahın açılışını kutlamak için, Wizz Air Arad’dan Milan-Bergamp’ya 93 RON’luk düşük bir fiyat sunuyor. Biletler bugünden itibaren wizzair.com’da satışta!

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika