spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Uçarken bile iddialı

Seçtiklerimiz

Yaptığı, söylediği, özellikle de giydiği her şeyle olay yaratan Lady Gaga, giyimdeki iddiasını yolculuklarına da taşıyor. Havaalanlarında birbirinden iddialı ve rahatlıkları tartışılır kostümlerle boy gösteren Gaga, ilginç topuklu botlarından ise uzun mesafe uçuşlarda bile vazgeçmiyor. İster Amerika içinde uçsun, isterse dünyanın öbür ucuna seyahat etsin; Lady Gaga, her biri heute couture elbiseleri çağrıştıran kıyafetlerini üzerinden çıkarmıyor. İşte; uçakta rahatlıktan çok şıklığı ön palana alan Gaga’nın iddialı uçuş kostümleri…
 
TOPUKLULAR DÜŞÜRDÜ

Londra’daki Heathrow Havaalanı’nda siyah renkte, deri ve tülden oluşan kostümüyle arz-ı endam eden Lady Gaga, Noritaka Tatehana tasarımı, yüksek topuklu siyah botları yüzünden yere kapaklanmıştı.

 
ŞAPKADAN PENCERE AÇTI

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz yıl, Sidney Havaalanı’nda rahibeleri andıran bir elbiseyle objektiflere yansımıştı. Gaga’nın, yüzünü bir pencereyle açıkta bırakan şapkası, kostümün en iddialı parçasıydı.

 
GAGA’NIN KIMONO YORUMU

İki ay önce Japonya’ya giden Gaga; Tokyo’ya, Japonlar’ın ulusal kostümü kimonoyu anımsatan bir elbiseyle indi. Bu ‘kimono’ derin göğüs dekoltesiyle Japonları bile şaşırttı!

 
YAS MI TUTUYOR?

Geçtiğimiz Temmuz’da Los Angeles Havaalanı’nda görüntülenen ünlü şarkıcı, başının üzerine taktığı ve neredeyse tüm elbisesini örten siyah tülle yas tutan bir kadını andırıyordu.

 
İÇ ÇAMAŞIRINDAN HALLİCE

İki yıl önce New York Havaalanı’nda görüntülenen Gaga, iç çamaşırından hallice bir kostüm giymişti! Ayağında ise o çok sevdiği topuklu botlarından biri vardı.

 
SAÇLARI DA UYDURDU

Geçtiğimiz ay Avustralya’ya giden Lady Gaga, Sidney Havaalanı’nda yine iddialı bir kostümle boy gösterdi. Gaga; saçlarını da siyahbeyaz detaylara sahip kostümüne uydurarak yine iddiasını ortaya koymuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika