spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

Uçaktaki diğer yolculardan helallik istiyorum

Seçtiklerimiz

Sabah saat 09:40’ta hareket etmesi gereken uçak bir kadının uçak merdivende fenalaşması sonrasında 1 saat rötar yaparak saat 10:40’da hareket etti. Uçağın hareket etmesinin ardından yaşanan olaylar ise uçakta bulunan yolcuları duygulandırdı.  
 
Sabah saat 09:40’ta İstanbul Atatürk Havaalanından kalkarak, Şanlıurfa GAP Havaalanına gelecek olan uçağa binmek için uçağa gelen kadın uçağın merdiveninde bir anda fenalaşarak yere düştü. Durum havaalanındaki sağlık ekiplerine bildirilirken, felanaşan kadına ilk müdahaleyi Uçak pilotu ve kabin görevlileri yaptı. Uçak girişinde bekletilen kadın önce doktor tarafından muayene edildi. Muayenin ardından uçakta yolculuk yapmasında bir sakınca olmadığını dile getiren doktor yolcunun uçakla yolculuk yapacağını vurguladı. 
 
Bunun üzerine kadın yolcunun yanına gelen Kaptan Pilot, beklettikleri için özür diledi ve uçuş kurallarını uyguladığını aktardı. Kadın yolcu, Pilota "Uçaktaki diğer yolculardan helallik istiyorum. Benim yüzümden o kadar beklediler. Başta siz olmak üzere herkes hakkını helal etsin." dedi.
 
Kaptan Pilot, uçakta bir yolcunun rahatsızlandığını dile getirerek "Yolcumuz doktor kontrolünün ardından uçağa alındı. Herkesten helallik istiyor. Ben bu duruma çok duygulandım. Böyle bir nezaket Anadolu insanına has bir özelliktir. Sizde haklarınızı helal ediniz." şeklinde konuştu.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika