spot_img
spot_imgspot_img
16.8 C
İstanbul
Cuma, 26 Nisan 2024

Uçakta şakanın dozu kaçınca…

Seçtiklerimiz

Ryanair Havayolları yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, bu sabah yapılan ihbarın ardından, kalkış için bekleyen uçakta bulunan yolcuların tahliye edildiği ve geniş çaplı bir arama başlatıldığı kaydedildi. Havalimanının da kısa süre için uçuşlara kapatıldığını kaydeden yetkililer, aramalar sonucunda uçakta bombanın bulunmadığını bildirdi.

Ryanair Havayolları sözcüsü konuyla ilgili açıklamasında, bu sabah Modlin Havalimanı’nda Oslo’ya gitmek için yolcuların binişini bekleyen uçakta patlayıcı bulunduğuna dair yerel saatle 08’40 sıralarında bir ihbar aldıklarını belirtti. Havalimanı güvenlik görevlilerinin uçakta arama başlattığını kaydeden sözcü, güvenlik önlemleri kapsamında havalimanının tüm uçuşlara kapatıldığını belirtti. Sözcü, havalimanı yetkililerinin bunun bir telefon şakası olduğuna inandığı ve güvenlik görevlilerinin bu durumu doğrulamalarını beklediklerini bildirerek, şirketin Oslo’ya gidecek yolculardan özür dilediklerini sözlerine ekledi.

Polis memuru Mariusz Mrozek, olayın ardından yaptığı açıklamada ihbarın gerçek olmadığının anlaşılması üzerine 48 yaşındaki bir kişinin evinde gözaltına alındığını belirterek, olayın “sorumsuzca yapılmış bir şaka” olduğunu söyledi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika