spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Uçak rötar yaptı. Chelsea havaalanında idman yaptı

Seçtiklerimiz

New York’ta Paris Saint Germain ile karşılaşacağı özel maç için New York’a geçecek olan Chelsea takımı, uçağın rötar yapması nedeniyle antrenmanlarını Seattle’daki havalimanında sürdürüyor.

 Kulağa garip gelse de Chelseali futbolcular uçağın kalkamaması nedeniyle Seattle havaalanında bekleme yaptıkları sırada boş durmayarak maçın hazırlıklarına devam etti.

Amerikan Beyzbol Ligi takımlarından New York Yankees’e ev sahipliği yapan Yankee Stadı’nda PSG ile karşılaşacak Chelseali futbolculara bu değişik idmanın nasıl etki edeceği ise merak konusu.

PSG ile Chelsea, Pazar gününü Pazartesi’ye bağlayan gece saat 02.00’de karşı karşıya gelecek. Öte yandan Yankee’lerin stadyumu tarihinde ilk kez bir futbol karşılaşmasına ev sahipliği yapmış olacak.

Fransız ekibinde merakla beklenen Zlatan Ibrahimovic ve Brezilya Milli Takımı ile olimpiyat kadrosunda bulunan Thiago Silva, PSG’nin Amerika’ya giden kafilesinde yer almazken, yeni transferlerden Marco Verratti takım ile birlikte götürüldü. Ayrıca Ezequiel Lavezzi’nin yanı sıra Thiago Silva transferi ile takımdaki geleceği sorgulanan Diego Lugano da PSG ile New York’a giden isimlerden.

Chelsea tarafında ise yeni sezon öncesi Eden Hazard, Marko Marin gibi genç yıldızların performansı merak konusu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika