spot_img
spot_imgspot_img
6.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Turkish Cargo, dört bin ton çiçek taşıdı

Seçtiklerimiz

Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası unvanıyla 124 ülkeye hizmet sağlayan  Turkish Cargo, mükemmeliyetçi süreçler ile tamamladığı özel kargo taşımalarından bir yenisini bu kez çok özel bir gün için gerçekleştirdi.

Bayrak taşıyıcı kargo markası, Sevgililer Günü’nde artan çiçek talebini karşılamak amacıyla Nairobi (Kenya) ve Quito (Ekvator) çıkışlı gerçekleştirdiği charter seferleriyle dünyanın dört bir yanını çiçeklendirdi. 

 

Turkish Cargo, charter seferlerinin yanı sıra; Nairobi’den Stansted, Narita, Maastricht ve Riyad’a; Quito’dan Amsterdam, Pekin, Manila, Cakarta ve Taiwan’a olmak üzere dünyanın birçok noktasına düzenlediği seferlerle, 2019 yılının 1 Ocak–10 Şubat tarihleri arasında 4 bin tona yakın çiçek taşıması gerçekleştirdi.

 

Çiçeklerin, kıtalararası yolculuğunda canlılığını koruyabilecek teknolojilere sahip olan Turkish Cargo, bu özel operasyonları maksimum tazelik ve raf ömrü sağlayan iklimlendirmeli araçlarla gerçekleştirdi. 

Uluslararası ticarette önemli bir rol üstlenen hava kargo markası, çiçek üretiminde önemli bir merkez konumunda olan Afrika Bölgesi’nde, 36 ülkeye ve toplamda 54 destinasyona hava kargo hizmeti sağlayarak, Afrika’da yetişen çiçeklerin dünyaya ulaşmasını sağlıyor.

 

2018 yılında 20 bin ton çiçek taşıması gerçekleştiren Turkish Cargo, farklı ısı aralıklarına sahip 43 adet özel kargo odası ve uçak içinde bulunan ısı kontrollü konteynerleri ile özel çözümler sunarak kaliteli hizmetini sürdürüyor.

 

Turkish Cargo, 2018 yılında dünyada 300’den fazla destinasyona ulaşırken, 1.4 milyon ton kargo taşıması gerçekleştirdi.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika