AirNewsTimes Anasayfa Ödüller Künye İletişim Bilgileri

Turkish Cargo’dan İş Ortaklarına Ödül Yağmuru

Turkish Cargo’dan İş Ortaklarına Ödül Yağmuru

Bu yıl 2.si düzenlenen “Turkish Cargo 2011 Acente Ödül Töreni”,Turkish Cargo üst düzey yetkilileri ve Yurtiçi kargo acentelerinin de katılımıyla Radisson Blu Otel’de gerçekleşti.

» Havayolları | 14 Şubat 2012 Salı • Air News Times
2011 yılını % 23.7’lik bir büyümeyle kapatan Turkish Cargo, başarısında en büyük pay sahibi olan acentelere, düzenlenen törenle plaketlerini verdi. İlginin yoğun olduğu gecede,öncelikle 2011 yılında en çok gelir getiren DHL Global Forwarding, Megatrans Uluslararası Nakliyat, DSV Hava Ve Deniz Taşımacılık, Schenker Arkas Nakliyat, Mars Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş,Pamfilya Travel and Shipping Inc. ve bunun yanında 2011 yılı kargo kapasitesini ve pazar payını, 2010'a göre en çok arttıran Savino Del Bene Nak.Ltd ve Dialog Uluslararası Taşımacılık Tic.Ltd.Şti. gibi havayolu taşımacılığının öncülerinden olan Kargo Acenteleri, plaketlerini ve hediyelerini aldılar.

Görevi yeni devralan Turkish Cargo Başkanı Ali Türk’ün de katıldığı kokteyl ile başlayan organizasyon,Kargo Başkan Yardımcısı Halit Anlatan’ın sunumu ile devam etti. Akşam yemeğinin ardından katılımcılar arasından çekilişle belirlenen 4 çift, THY’nin sponsoru olduğu Manchester United ve Barcelona futbol takımlarının maç biletlerini almaya ve bunun yanında maçın yapılacağı şehirlere THY ile ücretsiz seyahat yapmaya hak kazandılar.

Turkish Cargo büyümesini hızla sürdürürken,büyümesinde en büyük rolü olan iş ortaklarını, önümüzdeki yıllarda da bu gibi organizasyonlarla ödüllendirmeye devam etmeyi planlıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karaktersiz ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Kullanıcı Adınızla Yorum Yapmak İçin Giriş Yapın.
Yorumunuzu Gönderin
Tüm Yorumları Okumak İçin tıklayın
TAV, 2011 Faaliyet Raporu'nu Yayınladı
TAV, 2011 Faaliyet Raporu'nu Yayınladı
TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül “Küresel bir
THY'den 1 günde 3 yeni anlaşma
THY'den 1 günde 3 yeni anlaşma
THY 3 yeni anlaşma yaptı. Nürnberg Havalimanı ve Messe Fuarcılık'ın tercihl
       Mevlüt ZOR
   29 Nisan 2012 Pazar
       Kerim ALTINTAŞ
   15 Mayıs 2012 Salı
AirNews'i Delicious'ta PaylaşınAirNews'i Stumbleupon'da Paylaşın!AirNews'i Twitter'da Takip Edin!AirNews Facebook Sayfasını Ziyaret EdinAirNews RSS
Türkiye | Dünya | Havacılık | Havayolları | Havaalanları | Gündem | Uzay | Teknoloji | Turizm | Foto | Video

Bu Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.

Copyright © 2008 - 2011 airnewstimes.com

Tasarım / Yazılım: Air News Times