spot_img
spot_imgspot_img
18.5 C
İstanbul
Perşembe, 25 Nisan 2024

Turkish Cargo, Altın Sponsor Olarak Katıldı

Seçtiklerimiz

Başarılı hava kargo markası Turkish Cargo, sektörün önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan Utikad’ın (Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği) düzenlediği ‘’Geleceğin Lojistiği Zirvesi’ne’’ altın sponsor olarak katıldı.

 

Turkish Cargo yetkililerinin ve 14 panelist davetlinin katılım sağladığı zirvede; endüstri 4.0, sürdürülebilirlik, iklim değişikliği, blockchain, inovasyon gibi kavramlar üzerinden geleceği lojistiğe uyarlamak konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Ayrıca zirvede; ‘’Turkish Cargo’nun geleceğe olan yatırımları, İstanbul Yeni Havalimanı’na geçiş süreci ve yeni kargo terminalinin özellikleri, inovatif yatırımlar, e-ticaret, comis projesinin getirdiği yenilikler, sektördeki son gelişmeler ve geleceğe yansımalar’’ konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

 

141 firmadan 274 temsilcinin ve 2000’den fazla katılımcının bulunduğu zirvede, Turkish Cargo standı büyük ilgi gördü. Lojistik sektörü için önemli bir çözüm ortağı olan Turkish Cargo, 2023 yılı hedefleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika