spot_img
spot_imgspot_img
7.7 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Türk Yıldızları Kayseri’de Nefesleri Kesti

Seçtiklerimiz

Türk Yıldızları Kayseri Gösterisi ve Havacılık etkinlikleri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı uçuş sahasında gerçekleştirildi.

Kayseri’de 7 uçakla yapılan gösteriyi Vali Orhan Düzgün, Milletvekilleri Kemal Tekden ve Havva Talay Çalış, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral Ali Demiral, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Cemal Akyıldız, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Namık Boran, Rektörler, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, kurum müdürleri ve onbinlerce vatandaşla birlikte takip etti.

Türkiye’nin Milli Gururu A-400M Nakliye uçağı ile bazı askeri uçakların tanıtım uçuşları ile başlayan etkinlik, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehteran Birliği’nin konseri ile devam etti.

Daha sonra gökyüzünün hâkimi Türk Yıldızları, ait olduğu göklerdeki yerini alarak birbirinden güzel ve heyecanlı

gösterilerle on binlerce Kayseriliye unutulmaz bir gün yaşattı.

Gösteri’de ekiplerin gökyüzünde yaptığı birbirinden ilginç hareketler izleyenleri heyecanlandırdı. Gökyüzündeki gururumuz Türk Yıldızları’nın özellikle havadaki kesişme hareketleri izleyenlerin yüreklerini ağızlara getirdi. 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’nın pistine toplanan vatandaşlar Türk Yıldızları’nın havada çizdiği kalp ile de duygulu anlar yaşadı.

– VALİ DÜZGÜN TÜRK YILDIZLARINI KUTLADI

Vali Orhan Düzgün, gösterinin ardından Türk Yıldızları’nın kahraman pilotları ile bir araya gelerek başarılarından dolayı kutladı.

Kayserililerin aşırı sıcağa rağmen gösterdikleri ilginin Türk Yıldızları’na duyulan sevginin açık göstergesi olduğunu ifade eden Vali Düzgün, kendisiyle birlikte on binlerce Kayserili’nin unutulmaz bir gün yaşadığına işaret ederek, bunu sağlayan Türk Yıldızları’na teşekkür etti.

Vali Düzgün, Türk Yıldızları’nın pilotları ile bir süre sohbet ettikten sonra Türk Yıldızları Filo Komutanı Hava Pilot Kurmay Binbaşı Şenol Çetin’e Kayseri gösterisi anısına Kayseri’nin tarihi simgelerinden tarihi Saat Kulesi’nin maketini hediye etti.

Binbaşı Çetin de Kayserililerin ilgisini gökyüzünden çok daha iyi gördüklerini belirterek, bu nedenle kendisi ve ekibi için Kayseri’nin unutulmaz gösteriler arasında yerini aldığını kaydetti.

Binbaşı Çetin, Vali Düzgün’e ilgisinden dolayı ekibi adına teşekkür ederek, Türk Yıldızları’nın çerçeveli bir fotoğrafını takdim etti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika