spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

TUI, 2021 programını açıkladı!

Seçtiklerimiz

Alman Kalkınma Bankası KfW’den (Kreditanstalt für Wiederaufbau), 1.8 milyar euro kredi sağlayan TUI, 2021 yaz programını açıkladı.
 
Tüm dünyayı etkisi atına alan koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşayan ancak geçtiğimiz günlerde KfW’den 1.8 milyar euro kredi sağlayan TUI, 2021 yaz programını açıkladı. 2021 yaz programının açıklanmasının yolculara esneklik ve güvenlik sağlayacağını belirten TUI, açıklanan program sayesinde 2020 tatillerinin bir sonraki yıla ertelenmesinin de mümkün olacağını kaydetti.
 
Konuyla ilgili olarak şirketten yapılan açıklamaya göre, 16 Mayıs tarihine kadar Mayıs ve Eylül 2020 için yapılan rezervasyonlar (Tunus hariç) 2021 yılına ertelenebilecek. Şirket, 25 destinasyon için 4.5 milyon koltuğu satışa sunarken şirketin favori destinasyonları arasında Mayorka, Girit ve Rodos yer aldı.
 
Alman Kalkınma Bankası KfW, (Kreditanstalt für Wiederaufbau), dünyanın en büyük seyahat grubu TUI’ye 1.8 milyar dolar kredi sağlaması üzerine açıklamalarda bulunan TUI CEO’su Fritz Joussen, TUI’nin sağlıklı bir şirket olduğunu ancak geçici olarak üründen ve gelirden yoksun olduğunu söylemiş, kredinin sağlanmasından dolayı Alman hükümetine, Alman Federal Meclisi’ne, Aşağı Saksonya Eyalet Meclisi’ne ve KfW’ye teşekkür etmişti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika