spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Trabzon-Zonguldak Uçak Seferleri Başladı

Seçtiklerimiz

Zonguldak-Trabzon arasında gerçekleştirilen uçuş hattını tanıtmak için Trabzon’a gelen heyeti kabul eden Vali Kızılcık, "Zonguldak’ta bir buçuk yıl önce Bora Jet diye uçuşlar başlamıştı. Sonradan biraz sekteye uğradı. İnşallah bundan Trabzon-Zonguldak- Çaycuma Lavalimanı arasındaki bu hat yoğun olarak kullanılır.

Zaten buradan oraya gidip orada yaşamını devam ettiren birçok insanımız var. Bu tür şehirler arası uçuş hatlarının kurulması bir anlamda büyükşehirlerdeki yoğunluğu da hafifleteceği gibi insanlarımızın çok rahat seyahat edebilmelerini sağlayacaktır" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar ise, "Zonguldak’tan uçak seferlerini desteklemek, tanıtma, kamuoyunu bilgilendirmek ve reklamını yapmak için buraya geldik. Zonguldak’tan saat 11.00’da havalandık buraya indik. 40 kişilik bir ekiple geldik. Çok güzel bir seyahat oldu. Hattın aktif olması ile birçok vatandaşımız cenazeye, düğüne gelmeye başladı. Şimdi Ankara’ya döneceğiz. Buraya gelince sizleri de görmek istedik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, Zonguldak Milletvekili Ulupınar’a telkariden yapılmış fincan takımı hediye ederken, milletvekili Ulupınar da, Vali Kızılcık’a Zonguldak’ın Devrek İlçesine ait baston takdim etti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika