spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

TÖSHİD Başkanlığına Sertaç Haybat geldi

Seçtiklerimiz

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD)’nin yeni Yönetim Kurulu dün Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Konferans Salonu’nda yapılan Genel Kurul sonrası belli oldu. TOSHİD Başkanlığına Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat seçildi. Sertaç Haybat seçim sonrası yaptığı açıklamada üçüncü havalimanı yapılsa bile Atatürk Havalimanı’nın kapatılmaması gerektiğini söyledi.

TÖSHİD eski başkanı Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy Genel Kurul’da yaptığı konuşmada başkan olduğu dönemde kendisini ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarına desteklerinden dolayı üyelere teşekkür etti ve yeni seçilen Yönetim Kurulu’na da başarılar diledi.

Genel Kurul sonrası yapılan seçimde Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat’ın bulunduğu listenin en fazla oy alarak yeni Yönetim Kurulu’nu temsil ettiği bildirildi. Yeni seçilen 9 kişilikYönetim Kurulu üyeleri şunlar:

Sertaç Haybat Başkan. Başkan Yardımcılıklarına ise, Kemal Ünlü, İzzet Tükenmez, Murat Ersoy, Genel Sekreterliğe Musa Alioğlu, üyeliklere ise, Talha Göksel, Nedim Gürbüz, Hacı Say ve Sedat Özkazanç getirildi.

Haybat seçim sonrası yaptığı açıklamada üyelere teşekkür etti Haybat üçüncü havalimanı ile ilgili sorulan bir soruya ise, " Londra’da 5 adet havalimanı var. İstanbul’da da üç tane havalimanı gayet normaldir. Ancak Atatürk Havalimanı görevine devam etmelidir. Bu kadar tesis atıl kalmamalıdır. Atatürk Havalimanı yerinde durmalıdır" dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika