spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

THY yeni uçakları için de GE’yi tercih etti

Seçtiklerimiz

Bu CF6-80E1 motorlarının bakımı, onarımı ve revizyonları da THY’nin Kasım ayında açıklanan GE OnPointSM bakım anlaşması kapsamına dâhil olacak. CF6-80E1 motorlu 5 adet A330 için satın alınan motorlar ve OnPoint bakım anlaşmasının toplam maliyeti 300 milyon doların üzerinde gerçekleºecek. Bu sipariş, THY’nin Kasım 2012’de sipariº verdiği 15 A330-300 modelinden oluºan filosu için seçtiği CF6-80E1 motor siparişinin devamı niteliğini taşıyor.

GE Havacılık Avrupa Satış Genel Müdürü Muhammad Al-Lamadani, konuyla ilgili olarak “THY’nin verdiği bu ek CF6-80E1 motor siparişi, GE Havacılık için çok önemli ve havayolu şirketinin motorlarımızın performans ve güvenilirliğine olan inancını onaylıyor” ifadesini kullandı.

200’den fazla uçaktan oluºan filosu ve Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Asya ve Afrika’ya gerçekleştirdiği uçuşlarla THY, Türkiye’nin en büyük havayolu şirketi konumunda. 2012 yılında THY, Skytrax tarafından Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi seçildi.

GE’nin CF6 motorları, endüstride en çok kullanılan ve güvenilen modeller arasında yer alıyor. 10’dan fazla geniş gövdeli uçak modeline güç sağlayan CF6 motor ailesi, benzersiz bir güvenilirlik geçmişine sahip ve tüm dünyadaki 200’e yakın müşterisi için 375 milyon uçuş saatinden fazla hizmet sağlamış durumda.

GE’nin OnPoint çözümleri, filo boyutu ne olursa olsun her müşterinin operasyonel ve finansal ihtiyaçlarına göre özel düzenlenmiş servis anlaşmalarından oluşuyor. Bu anlaşmalar, müşterilerin sahip olma maliyetlerini düşürürken, aynı zamanda da varlıklarının kullanımını en üst düzeye çıkarmak için tasarlandı. GE’nin küresel destek ağından güç alan OnPoint hizmetleri revizyon, uçuş desteği, yeni ve kullanılmış yedek parçalar, bileşen onarımı, teknoloji yükseltme, motor kiralama, entegre sistem desteği, teşhis sistemleri ve entegre sistemler gibi hizmetleri içerebiliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika