spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

THY ve Pegasus’tan yeni duyuru!

Seçtiklerimiz

Birçok hava yolu şirketi gerek iç ve gerek dış hatlarda ücretsiz iptal ve değişiklik hakkı tanıdı. Türk Hava Yolları’da bu bağlamda yurt dışı seferleri için ücretsiz değişiklik ve iptal hakkı tanındığını daha önce duyurmuştu.
 
THY’den yeni yapılan duyuruda iç hat ve Kıbrıs seferlerinde değişiklik yapılması için yolculara imkan sağlandı.
 
THY’den yapılan duyuru şöyle:


"Değerli yolcularımız;
 
31 Aralık 2020 tarihine kadar olan Türk Havayolları ve Anadolujet yurtiçi ve Kıbrıs-Ercan seferlerine 19 Mart 2020 tarihi ve öncesinde düzenlenmiş bileti olan yolcularımız için bazı düzenlemeler yapılmıştır.
 
Buna göre;


19 Mart 2020 – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında uygulanacak yurtiçi ve Kıbrıs uçuşlarımıza 19 Mart 2020 ve öncesinde bilet satın almış olan yolcularımız;
 
a. Biletlerini ?28 Şubat 2021 tarihinine kadar uygulanan seferlere ücret farkı ve değişiklik ücreti olmaksızın değiştirebilirler,
 
b. Biletlerindeki rezervasyonlarını, uçuşların tarifeli kalkış zamanına kadar iptal ettirmeleri kaydıyla biletlerini ?28 Şubat 2021 tarihine kadar herhangi bir tarihte uygulanan uçuşta tekrar kullanmak üzere açığa alabilirler.
Saygılarımızla,"
 
Pegasus da değişiklik hakkı tanıdı


Pegasus da bilet değişiklikleri ile ilgili olarak resmî internet sitesi üzerinden bir açıklama yaparak ücretsiz değişiklik hakkını yolculara tanıdı.
 
İşte o duyuru;
 
"Şimdi yurt dışı seyahatleriniz daha da esnek! 31 Mart’a kadar alacağınız tüm yurt dışı biletlerde cezasız değişiklik hakkından faydalanabilirsiniz. Seyahat planınız değişirse ceza ödemeden, yalnızca iki bilet arasındaki toplam ücret farkını ödeyerek biletinizi değiştirebilir ya da cezasız açığa alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika