AirNewsTimes Anasayfa Ödüller Künye İletişim Bilgileri

THY Uçuracak!

THY Uçuracak!

THY, Facebook ve Twitter'da 13 Şubat'ta büyük bir sürprize hazırlandığını duyurdu. Şirketin kampanyayla yurtiçinde vergi hariç bilet fiyatını 50 liraya çekeceği belirtiliyor.

» Havayolları | 13 Şubat 2012 Pazartesi • Air News Times
Türk Hava Yolları (THY), Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde 13 Şubat'ta büyük bir sürprize hazırlandığını açıkladı. Sosyal medyada THY'nin ‘13 Şubat'ta şaşırtıcı fırsatlarla Türkiye'yi çepeçevre dolaşıyoruz. Sürprizlerimize hazırlıklı olun' mesajları dolaşıyor. THY'nin 13 Şubat'ta açıklayacağı sürpriz büyük bir merakla beklenirken bunun özellikle iç hatlarda başlatacağı büyük bir promosyon kampanyası olduğu tahmin ediliyor.

Edinilen bilgilere göre kampanyada bilet fiyatlarının vergiler hariç 50 TL civarında olacağı belirtiliyor. Bu vergi ve biletleme ücreti eklendiğinde 90 liraya karşılık geliyor.

Öte yandan, Ocak-Aralık 2010 dönemine kıyasla 2011 yılında dıştan dışa uçan yolcu sayısında yüzde 21,2 artış sağlayan THY, daha karlı olan İstanbul'u bağlantı noktası olarak kullanarak dıştan dışa uçan yolcu sayısını bu yıl yüzde 40'a çıkarmayı hedefliyor.Uzun hat uçuşlarında ki transit yolcu sayısının sürekli artması nedeniyle bu hatlarda frekans artışına giden THY yeni uzun hat noktalarına da uçmaya başlayacak.


 
NEW YORK UÇUŞU 3'E ÇIKARILIYOR

 
Haziran ayından itibaren Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e de 4 sefer düzenleyecek olan THY, İstanbul New York uçuş sayısını bir süre önce günde 2'ye çıkarmıştı. Bu hattaki transit yolcu sayısından oldukça memnun olan THY'nin İstanbul New York uçuşları bu yaz günde 3 sefere çıkıyor. Uçuşlar Airbus 330-300 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek.


28 Mayıs 2012'den itibaren yapılmaya başlanacak olan üçüncü seferler 16 Eylül 2012 tarihine kadar sürecek. Özellikle bu hatta New York'tan İstanbul aktarmalı olarak İsrail'e giden veya İsrail'den gelip İstanbul aktarmalı New York'a giden transit yolcu sayısı da bir hayli fazla.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karaktersiz ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Kullanıcı Adınızla Yorum Yapmak İçin Giriş Yapın.
Yorumunuzu Gönderin
Tüm Yorumları Okumak İçin tıklayın
TAV, 2011 Faaliyet Raporu'nu Yayınladı
TAV, 2011 Faaliyet Raporu'nu Yayınladı
TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül “Küresel bir
THY'den 1 günde 3 yeni anlaşma
THY'den 1 günde 3 yeni anlaşma
THY 3 yeni anlaşma yaptı. Nürnberg Havalimanı ve Messe Fuarcılık'ın tercihl
       Mevlüt ZOR
   29 Nisan 2012 Pazar
       Kerim ALTINTAŞ
   15 Mayıs 2012 Salı
AirNews'i Delicious'ta PaylaşınAirNews'i Stumbleupon'da Paylaşın!AirNews'i Twitter'da Takip Edin!AirNews Facebook Sayfasını Ziyaret EdinAirNews RSS
Türkiye | Dünya | Havacılık | Havayolları | Havaalanları | Gündem | Uzay | Teknoloji | Turizm | Foto | Video

Bu Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.

Copyright © 2008 - 2011 airnewstimes.com

Tasarım / Yazılım: Air News Times