spot_img
spot_imgspot_img
11.9 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

THY uçağı Vnukovo yerine Helsinki’ye indi

Seçtiklerimiz

Olumsuz hava koşulları nedeni ile Moskova Vnukovo havaalanına inemeyen 422 sefer sayılı Ankara-Moskova-Ankara uçuşu önce Helsinki’ye ordanda Moskova’nın bir diğer havaalanı olan Domodedovo havaalanına uçmak zorunda kaldı.

Türk Hava Yolları’nın Vnukovo havaalanından Türkiye’ye yaptığı uçuşlar kötü hava şartları nedeni ile yapılamazken, Türkiye’den gelen uçaklarda alana inemedi. Yapılamayan uçuşlar arasında THY’nin Ankara ve İstanbul uçakları da bulunuyor. Bugün yaşanan kar yağışı nedeni ile 422 numaralı Ankara-Vnukovo-Ankara uçuşu Moskova yerine Helsinki’ye inmek zorunda kaldı. Daha sonra ise bu uçak Moskova Domodedovo havaalanına geçti.

Türk Hava Yolları yetkilileri daha güvenli olan Domodedovo havalanın kullanılacağını ve Vnukova’daki yolcularında valizleri ile birlikte otobüslerle Demodedovo havaalanına taşınacaklarını söyledi.

THY yetkilileri tarafından mağdur olan yolculara sıcak yemek verilirken, Domodedovo havaalanında yeniden bu yolcuların gümrük kontrolünden geçecekleri ve buradan uçacakları belirtildi.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika