spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

THY Teknik Personel Alımı Yapıyor

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. personel alımı yapıyor. THY Teknik A.Ş. tarafından internet sitelerinde yayınlanan duyuruya göre 3 farklı alanda personel alımı yapılacak. Bu kapsamda THY Teknik bünyesine mühendis/uzman, Ar-Ge mühendis ve bilgi teknolojileri iş tanımları altında personeller alınacak. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde yer alıyor.

 

THY Teknik mühendis/uzman alımına 1 Ocak 1985 veya sonrasında doğmuş adaylar başvuru yapabilecek. Üniversitelerin uçak mühendisliği, uzay mühendisliği, makine mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, mekatronik mühendisliği, endüstri mühendisliği gibi pek çok mühendislik bölümünden mezun adayların başvuruları alınacak. Adaylarda ayrıca YDS’den en az 60 almak şartı aranıyor.

 

THY Teknik Ar-Ge mühendis alımına 1 Ocak 1980 veya sonrasında doğan adaylar başvuru yapabilecek. Üniversitelerin elektrik-elektronik mühendisliği, makine mühendisi, mekatronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, uçak mühendisliği, gemi inşaat mühendisliği, otomotiv mühendisliği, sistem mühendisliği bölümlerinden mezun olmak şartı aranıyor. YDS’den en az 60 puan almış olmak da şartlar arasında bulunuyor.

 

THY Teknik bilgi teknolojileri alanında personel alımına ise üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri, bilgisayar ve yazılım mühendisliği, bilişim sistemleri, bilişim teknolojisi, endüstri mühendisliği, işletme enformatiği, matematik mühendisliği gibi bölümlerinden mezun adaylar başvuru yapabilecek. Ayrıca 1 Ocak 1980 ve sonrası bir tarihte doğmuş olmak ile YDS’den en az 60 puan almış olmak şartı aranıyor.

Türk Hava Yolları Teknik personel alımı başvuruları 14 Ağustos 2017 tarihinde sona erecek. Adaylar başvuruları yalnızca internet ortamından gerçekleştirecekler. Başvurusu kabul edilen adaylar önce yazılı, sonra sözlü sınava çağrılacaklar. THY Teknik A.Ş. personel alımı ilanlarına ulaşmak içinTIKLAYINIZ.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika