spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
İstanbul
Pazartesi, 18 Mart 2024

THY Teknik personel alım başvurusu başladı

Seçtiklerimiz

THY Teknik A.Ş. Uçak Bakım Teknisyenleri Arıyor. Bu kapsamda üniversitelerin Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve  Uçak Bakım Gövde Motor, Uçak Bakım, Havacılık Elektrik, Elektronik bölümleri mezunu personel alımı için duyuru yayınladı. Alım yapılacak ilana başvuru için THY Teknik’in internet sitesinden başvuru yapıp özgeçmiş oluşturmak gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıdan ilan detaylarına ve başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

 
THY Teknik, sahip olduğu yetki, deneyim ve bakım kültürüyle, başta THY A.O. olmak üzere, birçok ülkenin onlarca hava yolu şirketine "uçak ve komponent bakım ile mühendislik hizmetleri” sunan, dünyanın önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşlarından birisi olan THY Teknik A.Ş.; Sivil Havacılık Yüksekokulları veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültelerinin; Uçak Bakımı Gövde Motor – Uçak Bakım, Havacılık Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun olan kişiler için işbaşı eğitim programı düzenleyerek 3 ay sonra bünyesinde istihdam edecektir. Bu 3 aylık işbaşı eğitim programı süresince kursiyerlerin katılımcı zaruri giderleri (günlük 50 TL) ve sigorta prim giderleri İŞKUR tarafından karşılanacağını belirten ilan yayınladı.

 

 
THY Teknik için aranan nitelikler şu şekildedir: Aşağıdaki okul ve bölümlerin birinden mezun olmak; Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Uçak Bakım Gövde Motor, Uçak Bakım, Havacılık Elektrik, Elektronik. T.C. Vatandaşı olmak. 31 Temmuz 1988 ve sonrasında doğmuş olmak. Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak. İyi derecede İngilizce bilmek. İşe kabul edilmesi halinde vardiyalı çalışabilecek durumda olmak.

 

 
Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (Renk körlüğü, iki göz arası 4 Dioptriden fazla göz bozukluğu, duyma bozukluğu, BMI dengesizliği vb. ağır veya ince işçilik gerektiren işlere engel teşkil edebilecek rahatsızlıklarının olmaması gerekmektedir.) Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika