spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

THY Teknik A.Ş. Airbus MRO Ağı’na Katılıyor

Seçtiklerimiz

Airbus MRO ağı, dünyanın dört bir yanındaki Airbus müşterilerine rekabetçi bir ortamda kaliteli bakım hizmeti sunan MRO’ların Airbus deneyimlerinden faydalanma imkanı sunmak için tasarlandı. Kurulduğu Mart 2005’ten bu yana Airbus MRO Ağı, müşterileri memnuniyeti ve bakım verimliliğinde referans noktası oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

 

 
Airbus Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Didier Lux: “THY Teknik A.Ş.’in Airbus MRO ağına katılmasını büyük bir mutlulukla karşılıyoruz. THY Teknik A.Ş.’nin ticari uçak bakımı konusunda onlarca yıllık tecrübesi bulunuyor ve İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda yapımı süren yeni tesisleri ile de bölge havayollarının ilk tercihi olmaya devam edecekler” dedi. 

 

THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. İsmail Demir ise, böyle seçkin bir iş grubuna katılımdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “MRO sektöründeki iş ve kapasite kullanımını artırmaya yönelik performans kıyaslamalarını ve işbirliğini temel alan Airbus MRO Ağı’nın değerli üyeleriyle bilgi ve tecrübe paylaşımı fırsatı bulacağız.” dedi.

 

 
Türk Hava Yolları’nın iştiraki olan THY Teknik A.Ş. bölgesinin lider bakım ve onarım merkezi olarak, Airbus ve Boeing uçaklarına gövde, motor, yedek güç ünitesi, iniş takımları ve komponent bakım hizmeti vermektedir. THY Teknik A.Ş., Türkiye merkezli müşterilere ek olarak Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden 100’ü aşkın müşteriye İstanbul ve Ankara’daki bakım merkezlerinde istihdam ettiği 3.000’den fazla nitelikli personel ile bakım ve onarım hizmeti sunmaktadır.
 
Airbus MRO Ağı’nın 17 üyesi bulunuyor: 
 
Abu Dhabi Aircraft Technologies  Mexicana MRO Services
Aeroman                 Sabena Technics
Air France Industries         SIA Engineering Company
Air New Zealand Engineering Services Singapore Technologies Aerospace
Aveos                SR Technics Switzerland
GAMECO                TAP Maintenance & Engineering
Hong Kong Aircraft Engineering Company TIMCO Aviation Services
Iberia Maintenance                 THY Teknik A.Ş.
Lufthansa Technik AG
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika