spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

THY’nin Buenos Aires seferleri başladı

Seçtiklerimiz

Sefer gerçekleştirdiği 209 nokta 92 ülke ile dünya’nın en büyük 5’nci uçuş ağına sahip THY, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. THY, Buenos Aires (Arjantin) seferleri, haftada 4 gün karşılıklı olarak İstanbul’dan Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri gerçekleştirilecek. İstanbul’dan – Sao Paulo – Buenos Aires seferleri tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 499 Euro’dan başlayacak.

THY’nin Libya’da Bingazi, Mısrata, Trablus’un ardından uçacağı 4. nokta olan Sebha’ya (Libya) ilk seferini 13 Aralık 2012’den itibaren salı, perşembe, pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. İstanbul- Sebha seferleri tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 365 Euro’dan başlayacak.

THY’nin İstanbul-Niamey (Nijer), Vogadugu (Burkina Faso) – İstanbul seferlerini haftada 3 gün olarak 15 Aralık 2012 tarihinden itibaren karşılıklı olarak icra edilecek. İstanbul- Vogadugu seferleri tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 219 Euro’dan başlayacak.

THY, İran’da Tahran, Tebriz, Meşhed, Şiraz’ın ardından uçacağı 5. nokta olan İsfahan’a ilk seferini 20 Aralık 2012’den itibaren İstanbul’dan İsfahan’a çarşamba ve pazar- İsfahan’dan-İstanbul’a pazartesi, perşembe günleri olmak üzere haftada 2 gün karşılıklı olarak gerçekleştirecek. İstanbul’dan İsfahan’a tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 Euro’dan başlayacak.

THY’nin Yaounde ve Douala seferleri 21 Aralık 2012 tarihinden itibaren karşılıklı olarak haftada 4 gün icra edilecek. İstanbul- Yaounde – Douala seferleri tüm vergiler dahil gidiş- dönüş 494 Euro’dan başlayacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika