spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

THY, Messi’ye teklif götürdü

Seçtiklerimiz

Marka yüzü olması için dünyaca ünlü aktör ve sporcularla yaptığı anlaşmalarla dikkat çeken THY, şimdi de kancayı Messi’ye taktı. İspanya’da Barcelona kulübünde oynayan 25 yaşındaki Arjantinli sporcu, son yıllarda dünyanın en çok tanınan futbol oyuncularının başında geliyor. 2004’ten bu yana Barcelona klübünün formasını giyen oyuncu, kariyeri boyunca 5 kez La Liga şampiyonluğu, 3 kez UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. Messi, son yıllarda futbol dünyasının en çok tanınan yıldızları arasında ilk sırada geliyor.

 

THY’ye katkıda bulunabilecek yüzlerle görüşmeler yaptıklarını belirten Ali Genç, "THY’nin İspanya’da daha çok tanınmasındaki faktörlerin başında Barcelona futbol klübü ile yaptığımız sponsorluk anlaşması geliyor. Reklam ekibimiz, uluslararası marka bilinirliği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor" dedi.

 

Uluslararası pazarda daha fazla tanınırlığa ulaşmak için THY’nin ilk star yüzü aktör Kevin Costner olmuştu. Daha sonra spordaki sponsorluk anlaşmalarına başlayan THY, futbolun devlerinden Barcelona, Manchester United gibi kulüplerle anlaşma imzalayarak dünyada adından söz ettirdi. THY’nin sporculardan reklam yüzleri arasında NBA’in ünlü yıldızı Los Angeles Lakers oyuncusu Kobe Bryant ve şampiyon tenisçi Caroline Wozniacki da bulunuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika