spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

THY ile hayallerini gerçekleştirmeye hazır mısın?

Seçtiklerimiz

 “Dünya Daha Büyük Keşfet” sloganıyla vurgulanan felsefe doğrultusunda, hayalini gerçekleştirmek isteyenlere, ilk adım için gereken cesaret, peşinden koşmak için gereken ilham ve tutkuyu “Delighful Stories (keyifli hikayeler) ” projesi ile sunuyor. Herkes hayal kurar, fakat sadece ilham, cesaret ve tutkuyla hayallerine sarılanlar bunu gerçekleştirebilir.

Türk Hava Yolları, hayata geçirdiği Delightful Stories projesi ile hedef kitlesini, hayalinin peşinden koşup onları gerçekleştirmiş insanların hikâyeleriyle buluşturuyor. Delightful Stories’in özü hayallerin gerçeğe dönüşmesi için gereken ilham, tutku, cesaret ve merak olgularına dayanıyor. Her hikâye farklı duygular aracılığıyla insanlara dokunacak ve bu şekilde, diğer insanların dünyalarında bir ilham kaynağı olarak, onların hayallerinin peşinden koşmalarına vesile olacak.

Bir sene boyunca devam edecek bu proje kapsamında katılımcılardan kendi hayallerini paylaşmaları istenecek. Proje sonunda sitede yayınlanan hikâyelerin sahiplerinden oluşacak bir jürinin seçimiyle, tıpkı onlar gibi hayallerinin peşinden koşmuş ama henüz gerçekleştirememiş bir katılımcı belirlenecek.

Türk Hava Yolları belirlenen katılımcının hayalini gerçeğe dönüştürecek ve bu katılımcının hikâyesi projenin son hikâyesi olacak. Hikayeler tüm yıl boyunca www.delightfulstories.com adresi üzerinden yayınlanacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika