spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

THY İle Azul Ortak Uçuşlara Başladı

Seçtiklerimiz

Bölgede halihazırda mevcut bulunan diğer ticari işbirliklerine ek olarak imzaladığı anlaşma ile Türk Hava Yolları, yolcularına daha fazla alternatif sunmayı amaçlıyor.

Anlaşma sayesinde yolcular, Türk Hava Yolları satış kanallarından doğrudan satın alabilecekleri biletleriyle İstanbul-Sao Paulo uçuşlarının devamında Azul’un Brezilya iç hat seferleri ile seyahat etme imkanına sahip olabilecekler. 

 

Kod paylaşımı anlaşmasıyla ilgili görüş belirten Azul Gelir Yönetimi Direktörü Abhi Shah; ‘Özellikle Avrupa ve Asya’dan Brezilya’ya seyahat eden yolcular nezdinde uluslararası alanda varlığımızı güçlendirmek adına, Türk Hava Yolları ile akdettiğimiz bu kod paylaşımı anlaşması bizim için oldukça önemli.

Bundan böyle, Türk Hava Yolları bağlantılı yolcular, biletleme, check-in ve biniş kartlarının teminiyle ilgili birçok kolaylıktan faydalanabilecekken; iç hat seferlerde Azul’un pazar lideri ve ödüllü hizmet kalitesini de deneyimleyebilecekler.’ dedi.

 

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ise; ‘Türk Hava Yolları olarak, Brezilya’nın en önemli havayollarından biri olan Azul ile ortak uçuş partneri olmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Bu yeni ticari işbirliği ile yolcularımız, İstanbul-Sao Paulo uçuşlarının devamında Sao Paulo’dan Brezilya’nın farklı noktalarına seyahat etme imkanına da sahip olabilecekler.’ şeklinde görüş bildirdi. 

 

Türk Hava Yolları başlangıçta, Azul’un Sao Paulo’dan Brezilya’da sefer düzenlediği Rio de Janeiro, Belo Horizonte, Cuiaba, Curitiba, Porto Alegre, Recife, Goiania ve Florianopolis noktalarına kendi sefer numarası ile satış yapabilecekken, her iki havayolu yolcuları, İstanbul ve Sao Paulo merkez noktaları üzerinden hızlı ve güvenli bağlantı uçuşlardan yararlanabilecekler. 

 

Dünyada en fazla noktaya uçan Türk Hava Yolları, 5 kıtada toplamda 300’den fazla yolcu ve kargo destinasyonuna sefer düzenliyor. Azul ise, günde gerçekleştirdiği 755 kalkış ile Brezilya, Avrupa, ABD ve Güney Amerika’da 100’den fazla noktaya ulaşım imkanı sağlıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika