spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

THY hosteslerini modacı Dilek Hanif giydirecek

Seçtiklerimiz

Kabin memurları gelecek yazdan itibaren uçaklarda yeni üniformaları ile hizmet verecek. THY Yönetim Kurulu, kabin memurlarının üniformalarının hazırlanması konusunda ünlü modacılar Dilek Hanif, Birgül Ergün, Arzu Kopral, Gamze Saraçoğlu, Özlem Süer, Ece Ege, Atıl Kutoğlu ve Bahise Kurt’a (Vakko) teklif götürmüştü. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu tarafından oluşturulan özel ekibin değerlendirmesinde, Dilek Hanif ismi ön plana çıktı.

Hamdi Topçu, herkesin övgüsünü kazanacak üniforma hazırlanması amacıyla uzun süredir titiz çalışma yürüttüklerini belirterek, THY’nin kurumsal kimliğini temsil edecek şık bir üniforma tasarlanması konusunda modacı Dilek Hanif ile çalışma kararı aldıklarını söyledi. Üniformaların hazırlanmasında, gerek renk, gerekse tarz bakımından hiçbir baskıda bulunmadıklarına dikkat çeken Topçu, "Yeni üniformaların THY’nin uzun süre kullanacağı kalite ve güzellikte olacağına inanıyorum. Üniformalar aynı zamanda, ekiplerin hareket kabiliyetini kısıtlamayacak ve çok kullanışlı olacak." dedi.

Modayı gökyüzüne taşıyan havayolu şirketleri, ünlü modacıların tasarladığı üniformaları ile adeta birbirleriyle yarışıyor. THY’nin 2005’te anlaştığı modacı Cemil İpekçi ile başlayan havacılık sektöründeki ‘modacı’ akımı, daha sonra modacı Arzu Kaprol’ün Çelebi Hava Servisi, modacı Serdar Candar’ın da Pegasus Havayolları çalışanları için tasarladığı yeni kıyafetlerle gündeme geldi. Hosteslerinin daha şık görünmesi amacıyla ünlü modacıların kapısını en son Atlasjet Havayolları çalmış, şirket Dilek Hanif ile anlaşmıştı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika