spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

THY Filoyu Genişletecek

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları’nın 303. Uçuş noktası olan Krasnodar seferleri başladı. Seferlerin başlaması nedeniyle yapılan törende konuşan Ahmet Olmuştur, “Dünyanın en çok ülkesine uçan Türk Hava Yolları; filosuna yeni uçaklar katarak ve uçuş ağını genişletmeye devam ederek büyüme planlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Krasnodar’a başlattığımız seferlerle birlikte Türk Hava Yolları kalitesini ve hizmet anlayışını bu güzel şehre de sunmuş bulunuyoruz” diye konuştu. Olmuştur yeni seferle ilgili olarak da “Rusya’da uçtuğumuz 10. nokta olmasından dolayı mutluluk duyduğumuz Krasnodar şehrine, haftada karşılıklı olarak 5 sefer düzenleyeceğiz‘‘ dedi.

 
İGA’DAN SÜRPRİZ
 
2019 yılında İstanbul yeni havalimanına taşınacaklarını belirten Ahmet Olmuştur, ”THY sadece uçuş ağını genişletmesi ile değil hizmet kalitesiyle de ödüle layık görülmüş bir havayolu.

Bu hizmeti önümüzdeki kış tarifesinde yeni havalimanına yeni evimize taşınarak çok daha üst düzeylere yolcu odaklı olarak hazırlanmış terminalimizde çok daha üst düzeylere çıkaracağız. Oradaki yolcu salonlarımızla yolcularımıza yeni sürprizler yapmaya hazırlanıyoruz” bilgisini paylaştı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika