spot_img
spot_imgspot_img
10.1 C
İstanbul
Pazartesi, 18 Mart 2024

THY’den taze meyve suyu ikramı

Seçtiklerimiz

30 Mart’tan itibaren başlatılan uygulama, yolcular tarafından beğeniyle karşılandı. Meyve suları, Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki üreticilerden alınan en kaliteli portakal ve limonlar sıkılarak katkısız şekilde hazırlanıyor.

THY, İstanbul çıkışlı her gün yaklaşık 400 uçuşta servis ettiği taze meyve suyu projesi için günde 25 ton portakal kullanarak 6 bin 500 litre portakal suyu hazırlıyor. Şirket aynı şekilde her gün 1 ton limon ile bin 500 litre ev usulü limonata hazırlayarak uçuşlarda yolcularına ücretsiz ikram ediyor. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki Turkish Do&Co’ya ait üretim bölümleri genişletilerek hazırlanan özel alanlarda gerçekleştirilen meyve suyu üretimi, yakın zamanda daha da yaygınlaştırılacak. Şirket, mevsimine göre en gözde meyveleri portföyüne ekleyerek yolcularına en taze meyve sularını ikram edecek.

THY, Viyana merkezli Do&Co ile kurduğu ikram şirketi Turkish Do&Co sayesinde havalimanlarındaki özel salonlar (CIP Salonu) ve uçuşlarda ikram ettiği yiyecek-içecek kalitesini en üst seviyeye çıkardı. Şirket, bu alanda birçok ödülün sahibi oldu. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika