spot_img
spot_imgspot_img
16.5 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

THY’den Murzioğlu’na Teşekkür

Seçtiklerimiz

THY Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu, kuruma desteklerinden dolayı Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na teşekkür etti.

THY Samsun Müdürlüğü’ne atanan Arif Ali Gezmişoğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’na iadeyi ziyarette bulundu. Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında gerçekleşen ziyarette ayrıca Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Samsun TSO Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, Meclis Üyesi Oğuzhan Serinkaya da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Arif Ali Gezmişoğlu, "Samsun’a alışmam zor olmadı. Artık Samsunluların hizmetindeyim. Samsun’da göreve başladığım günden bu yana sizlerin ilgi ve alakası beni oldukça mutlu etti. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte Samsunumuza güzel hizmetler vereceğiz. Sizlerin de bildiği gibi kısa bir süre önce başlayan Samsun- Ankara arası gidiş geliş olmak üzere karşılıklı seferler iyi çalışıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na da yaz tarifesiyle birlikte Anadolujet ile seferler başlayacak. Samsun’un taleplerinden biri olan Business Class hizmetinin verilmesi için girişimlerimizi yaptık. Bir başka çalışmamız ise Samsunlulara bir CIP Salonu kazandırmak. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyorum. Çünkü Samsun halkı en iyisini hak ediyor. Hep birlikte Samsunumuza ve Samsun halkına daha iyi şeyler vereceğimize inanıyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, THY’nin yaptığı atılımlardan övgüyle bahsederek, "THY’nin yaptığı yenilikler ve uygulamaların ilimize de olumlu yönde yansımasını görmek çok güzel. İlimize yatırımlar artıkça, şehir geliştikçe yeni ihtiyaçlar da beraberinde geliyor. Bugün Samsun hava taşımacılığı çok alternatifli hale geldi. Güzel bir sirkülasyon var. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız. Yapılan her yeni yatırımın ilimize güzel bir şekilde yansıdığının farkındayız. CIP Salonu da kentimize yakışır. Samsun TSO olarak yetkilerimiz dahilinde elimizden gelen katkıyı da vermeye hazırız" diye konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika