spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

THY’den Dünya Kadınlar Günü Kampanyası

Seçtiklerimiz

Yarışmamız devam ediyor, hemen Twitter’da #kadinlarmaca hashtag’iyle “Kadınlar futbolu neden sever?” sorusuna cevap veren anlamlı bir tweet atın!

Barcelona – Bayer Leverkusen Maçı Kampanya Kuralları

1) Türk Hava Yolları’nın Twitter’da Türkçe yayın yapan resmi hesabı https://twitter.com/#!/TK_TR adresinden 20 Şubat 2012 Pazartesi günü itibariyle yapılacak olan duyurular ile yarışma takipçilere duyurulacaktır.

2) Bu duyuruda belirtilen şartlara uygun Twitter paylaşımını 21 Şubat 2012 Salı günü gerçekleştiren kişiler, 7 Mart 2012 Çarşamba günü oynanacak Barcelona – Bayer Leverkusen futbol maçına bilet kazanmış sayılacaktır. Kazananların yol ve konaklama ücretleri Türk Hava Yolları tarafından karşılanacaktır.

3) Yarışmayı kazanan kişilerin İSPANYA VİZELERİNİN OLMASI GEREKMEKTEDİR. Aksi takdirde yetişmeyen veya çıkmayan vizelerden Turkish Airlines sorumlu değildir.

4) Yarışmayı kazanan kişilerin İspanya’ya seyahat vizesinden Turkish Airlines sorumlu değildir.

5) Yarışma saat 11:00 – 20:00 saatleri arasında geçerli olacaktır.

6) Tweet’lerinde #kadinlarmaca hashtag’ini kullanmayan kullanıcıların mesajları geçersiz sayılacaktır.

7) Kullanıcılar #kadinlarmaca hashtag’ini anlamlı bir şekilde kullanarak girdiği Twitter girişleri ile yarışmaya diledikleri kadar katılabilir.

8) Yarışmanın sonuçları https://twitter.com/#!/search-home adresinden alınan bilgilere göre belli olacaktır.

9) 100’üncü ve 150’inci tweet sahibi 2 kadın twitter takipçimiz, yapılacak kural incelemeleri sonrasında kendileri ve bir arkadaşları için  birer bilet kazanacak ve kendilerinin ulaşım/konaklama masrafları Türk Hava Yolları tarafından karşılanacaktır.

10) Kazananlar, 22 Şubat 2012 Çarşamba günü Turkish Airlines Türkiye Twitter ve Facebook hesaplarından ilan edilecektir.

11) Kazananlar listesinde yer alanların biletlerini teslim alabilmeleri için kimlik ve iletişim bilgilerini @TK_TR (https://twitter.com/#!/TK_TR) hesabına Twitter üzerinden doğrudan mesaj atmaları gerekmektedir. Karşılıklı mesajlaşmanın sağlanabilmesi için bu kişilerin @TK_TR hesabını takip ediyor olmaları gerekmektedir.

12) Katılımcıların yarışma sonuçları açıklanmadan tweetlerini silmeleri durumunda katılımcıların yarışmayı kazanma veya etkileme şansları olmayacaktır.

13) İspanya’ya yapılacak yolculuk ile ilgili tüm detaylar, @TK_TR üzerinden alınan bilgiler doğrultusunda, kişinin kendisine birebir verilecektir.

14) Vizenin onay bildirimi için son geri dönüş tarihi 28 Şubat 2012 Salı günüdür. Bugüne kadar alınamayan vizelerde, hak yedek talihlilere devredilecektir.

15) Türk Hava Yolları çalışanları ve yarışmayı organize eden ajans çalışanları yarışmaya katılamazlar.

16) Yukarıdaki yükümlülükleri yerine getirmeyen kişilerin, yarışmayı kazansalar bile seyahate gitme hakları yok sayılacaktır.

keywords: thy bilet satış noktaları, thy online bilet satış, pegasus bilet satış, türk hava yolları bilet satış, bilet satış, türk hava yolları bilet rezervasyon, türk hava yolları, türk hava yolları bilet, türk hava yolları rezervasyon, pegasus hava yolları, fly pegasus, fly pgs, fly aır, pgs fly, pegasus fly,

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika