spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

THY’den Balkanlara uçuş imkanı

Seçtiklerimiz

Son beş yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”* seçilen Türk Hava Yolları, transfer merkezi İstanbul’dan, Balkanlar’da Belgrad, Bükreş, Kişinev, Köstence, Ljubljana, Podgorica, Priştine, Saraybosna, Sofya, Tiran, Üsküp, Varna ve Zagreb’e 109$’a; Kafkaslar’da Bakü**, Gence, Nahcivan, Tiflis ve Batum’a 129$’dan başlayan fiyatlar ve Ukrayna’da ise Dnepropetrovsk, Kherson, Kiev***, Lviv ve Odessa’ya 129$’dan başlayan fiyatlarla gidiş-dönüş her şey dâhil uçuş imkânı sunuyor.
 
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Balkanlar’ın Belgrad, Kişinev, Podgorica, Priştine, Saraybosna, Tiran ve Üsküp şehirlerine vizesiz; Kafkaslar’ın Batum ve Tiflis şehirlerine ise pasaporta gerek duymadan, sadece kimlik kartı ile giriş yapabilmekteler.
 
Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 01 – 20 Ekim 2015tarihleri arasında satın almaları hâlinde, seyahatlerini 01 Kasım 2015 – 31 Mart 2016tarih aralığında gerçekleştirebilecekler.
 
Her şey dâhil 109 Dolar’dan başlayan uçuş biletleri, Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte, bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilmektedir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika