spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

THY’den 20 bin feet’te Sevgililer Günü kutlaması

Seçtiklerimiz

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan dün Paris’e havalanan TK 1819 sefer sayılı THY uçağındaki yolcular, sefer sırasında Sevgililer Günü’ne özel bir sürprizle karşılaştı. Uçak havalandıktan sonra kaptan pilot, yaptığı anonsla yolcuların Sevgililer Günü’nü kutlayarak, günün anısına bazı sürprizleri olduğunu söyledi.

 

Anonsun ardından uçakta görevli kabin ekibi, yolculara kalp şeklinde tatlı ve yastığın yanı sıra romantik şarkıların listesinin de bulunduğu uçuş kartlarından dağıttı. Daha sonra uçağın arka ve ön bölümünde, kabin memuru kıyafetli iki kadın ve erkek, ellerindeki gitar ve kemanla yolcuları selamladı.

 

Bir süre şaşkınlık yaşayan yolcular, daha sonra çalınan parçalara alkışlarla eşlik etti. Uçak içinde dolaşarak, romantik şarkıları icra eden kabin memurlarına yolcular da yoğun ilgi gösterdi. Eşleriyle seyahat eden yolcuların uçakta duygusal anlar yaşadığı gözlendi. Yolcular, konserin sonunda kalp şeklindeki yastıkları havaya kaldırarak, poz verdi.

 

Grubun kemancıları Merve Metin, Kübra Erdoğan ile gitarist Furkan Parmaksız ve Fatih Yayla yolcuları selamladı, tebrikleri kabul etti.

 

Metin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, THY kabin ekibini temsilen verdikleri konserle yolculara sürpriz yapmak istediklerini söyledi.

 

Yolcuların konserden dolayı beğenileri kendilerine ilettiğini aktaran Metin, "Yolcuların tepkileri çok hoşumuza gitti. Alkışlarla da zaman zaman bizi desteklediler. Zaman zaman da parçalarımıza eşlik ettiler. Bu bizi daha fazla motive etti" diye konuştu.
Kabin memuru Metin, yeni kurdukları müzik grubuyla ilk kez konser verdiklerini, başka organizasyonlarda da yolcularla buluşmayı ümit ettiklerini belirtti.

 

Eşiyle seyahat eden Ömer Sürücü, uçakta muhteşem bir sürprizle karşılaştıklarını anlatarak, "Kabin memurlarını biz başlangıçta profesyonel sanatçılar sandık. Çok keyifli bir organizasyondu. THY’ye bu etkinlik için çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
– "Uçakta her şey daha şenlikli oldu"
Yolculardan İpek Eroğlu ise eşi Hakan Eroğlu’yla THY uçağına bindikleri anda bir sürprizle karşılaşacaklarını hissettiklerini kaydetti.
Dağıtılan uçuş kartlarındaki şarkı listesini gördüklerinde eşiyle müzik eşliğinde yemek yiyeceklerini düşündüğünü aktaran Eroğlu, "Fakat uçakta her şey daha şenlikli oldu. Çok keyifliydi. Kabin ekibi de çok eğlenceliydi" şeklinde konuştu.

 

Hakan Eroğlu da kabin memurlarından oluşan grubu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek, hoş vakit geçirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

 

Yolculardan Murat Bahar ise THY ile çok sık seyahat ettiğini kaydederek, Sevgililer Günü’nde yapılan sürprizden dolayı farklı bir deneyim yaşadığını belirtti.

 

Seferin sonunda yolculara THY tarafından maket uçak hediye edildi.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika