spot_img
spot_imgspot_img
7.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

THY ‘Türkiye’nin En Değerli Markası’ oldu

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları (THY) dünyanın en önemli uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in araştırmasına göre, ‘Türkiye’nin En Değerli Markası’ oldu.
 
THY, 5 kez ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ ve 7 kez ‘Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ seçilmişti. 324 uçaklık filosu ile 240 uluslararası, 49 yurt içi olmak üzere dünyada 289 noktaya uçan THY’nin markasını Brand Finance de tescilledi. THY, Brand Finance’in ‘Türkiye’nin En Değerli Markaları 2016’ listesinde ilk sırada yer aldı.
 
ÜLKEMİZ ADINA GURUR DUYUYORUZ
 
Brand Finance’in, Türk Hava Yolları’nı, Türkiye’nin en değerli markası olarak açıklamasını değerlendiren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Türk Hava Yolları olarak, bugüne kadar sayısız ödüle layık görüldük. Hizmet, servis ve insan kaynağı kalitemiz, uçak filomuz, yurt içi ve yurt dışı uçuş noktalarımız olmak üzere pek çok alanda Türkiye’nin markası olarak alanımızda dünya lideriyiz. Türkiye’nin En Değeri Markası seçilmiş olmaktan dolayı çalışanlarımız ve ülkemiz adına gurur duyuyoruz. Türkiye’nin global markası olarak, hedeflerimize ulaşma yolunda güçlü bir motivasyon kaynağı oldu." diye konuştu. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika