spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Thomas Cook, Gazipaşa’ya uçuş izni aldı

Seçtiklerimiz

TUI’DEN sonra bir diğer turizm devi Thomas Cook Northern Europe da GZP’den uçuş izni aldı. SAS ile 30 Nisan’da yolcularını Gazipaşa Havalimanı (GZP) üzerinden Alanya’ya taşımaya başlayan Thomas Cook Northern Europe, oluşan talep sebebiyle kendi uçaklarını da GZP’ye indirme kararı aldı.

SHGM’ye yapılan başvurunun kabul edildiğini söyleyen Thomas Cook Northern Europe Türkiye Acentesi, Astral Turizm Alanya Şube Müdürü Serkan Karakaya, “SAS ile müşterilerimizi 30 Nisan’da getirmeye başlamıştık. Haftada 5 kez Oslo (Norveç), Stockholm ve Göteborg (İsveç), Kophenag ve Billund (Danimarka) şehirlerinden GZP’ye charter sefer düzenliyoruz.

Yoğun ilgiyi gören Thomas Cook Northern Europe üst düzey yetkilileri bu sefer kendi uçaklarını indirmek için Gazipaşa Havalimanı’na giderek inceleme yaptılar. Sonrasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne (SHGM) başvuru gerçekleştirildi ve onay alındı. Haziran’ın ilk haftası Thomas Cook Airlines ile charter seferler başlatılacak. Uçuşlar sezon boyunca sürecek. GZP, mesafenin kısalması açısından müşteri memnuniyeti oluşturuyor. Talebin daha da artacağını düşünüyoruz” 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika