spot_img
spot_imgspot_img
18 C
İstanbul
Perşembe, 25 Nisan 2024

THK Gn. Bşk. Yıldırım’dan Foça’ya Ziyaret

Seçtiklerimiz

Türk Hava Kurumu (thk) Genel Başkanı ve Uluslararası Havacılık Federasyonu (FAİ) Başkan Yardımcısı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Osman Yıldırım, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu İzmir Şube Başkanı Hami Gürtunca, Türk Hava Kurumu Foça Şube Başkanı Orhan Gürer ve Şube Saymanı Muharrem Yeşilkaya ile birlikte Başkan Demirağ’ı ziyaret eden Yıldırım, Başkan Demirağ’a Türk Hava Kurumu’na verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Başkan Demirağ’a thk’nın faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Yıldırım, Geçtiğimiz yıl Selçuk’ta İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu’nun eğitim öğretim hayatına başladığını,Foça’nın komşu ilçesi Menemen’ede thk Üniversitesinin Havacılık Meslek Yüksek Okulu kazandırmak istediklerini, bu konuda Menemen belediyesinden önemli destekler aldıklarını ve bu desteklerle kuzey İzmir’e okulu kısa zamanda kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Demirağ, Foça Belediyesi olarak Türk Hava Kurumu’nun Foça Şubesine fitre-zekat zarfı dağıtıp-toplanmasında, kurban derilerinin toplanması için ücretsiz yer, araç-gereç ve işçi temininde ve Türk Hava Kurumu Foça Genç Kanatlara kayıtlı öğrencilerin gezilerine ücretsiz araç temini gibi konularda destek olduklarını söyledi. "Türk Hava Kurumu’na karşı üzerimize ne görev düşüyorsa her zaman ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" diyen Başkan Demirağ, Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım’ı 7-9 Eylül 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 8. Uluslararası Foça Kültür, Sanat ve Balıkçılık Festivaline de davet etti.

"Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Bizde thk olarak Festival sırasında Foça üzerinde uçuşlar ve paraşüt gösterileri ile görsel anlamda festivale katkıda bulunmak isteriz" diyen Yıldırım, ayrıca Foça’da salon ve yer temin edilmesi halinde gençlere yönelik havacılık kurslarının da açılabileceğini kaydetti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika