spot_img
spot_imgspot_img
15.5 C
İstanbul
Perşembe, 25 Nisan 2024

Thk’dan 3 Belediye Başkanına Teşekkür Plaketi

Seçtiklerimiz

Belediye Başkanlarını teşekkür plaketi takdimi için makamlarında ziyaret gerçekleştiren thk Simav Şube Başkanı Mehmet Uzun, Simav’ın DP’li Belediye Başkanı Kasım Karahan, Naşa beldesinin MHP’li Belediye Başkanı Kadir Bütüner, Yeniköy’ün CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Çakır’ın kurumun çalışmalarına verdiği desteğin karşılığı kendilerine plaket takdim ettiklerini söyledi.

Simav’da thk’nın gerek belediye başkanları, gerek köy ve mahalle muhtarları, gerek sivil toplum kuruluşları ve gerekse vatandaşların da destek ve katkılarıyla adeta altın yılını yaşadığına vurgu yapan Uzun, "Biz bu tür desteklerin yıllarca özlemini çekiyorduk. Çok şükür bu destekler son bir yıl içerisinde yönetim kurulu üyelerimiz ile başlattığımız çalışmalar sayesinde çok büyük bir artış göstermeye başladı. Bunun karşılığında da kurumumuza yapılan bağışlarda haliyle arttı" dedi.

Teşekkür plaketi takdim ettikleri belediye başkanlarının son olarak köy ve mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan kalabalık bir heyeti Çanakkale gezisine götürmede kendilerine araç desteğinde bulunduklarını kaydeden Başkan Uzun, "İsimlerini saydığımız belediye başkanlarımız Çanakkale gezimizde bize çok büyük katkı sağladılar. Bunun yanında tüm köy, belde ve mahalle muhtarlarımız, beldelerin belediye başkanları kurum olarak topladığımız fitre, zekat ve deri bağışlarının isimsiz kahramanlarıdır. Halktan aldığını halka sunan Türkiye’deki sivil toplum kuruluşlarına örnek olan Türk Hava Kurumu Simav Şubesi olarak bundan sonra da yerel yöneticilerimiz ile her alanda birlikteliğimizi sürdürmeye çalışacağız" dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika