spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

THK Başkan Adaylarından Cevaplar Bekleniyor

Seçtiklerimiz

12 Eylül ‘de THK Olağanüstü Genel Kurula yani Türk Hava Kurumu seçime doğru gidiyor. Malumunuz Sayın Vacit Öktem Bey seçime bir ay kala havlu atmış ve istifa etmişti. Şuan ki  durumda seçimlerde yarışacak iki başkan adayı bulunmaktadır. 
 
THK Başkan Adayları;
 
-Sn. Kürşat Atılgan Bey
-Sn. M. Zafer Çağlar Bey
 
Air News Times Genel Yayın Yönetmenimiz Talip KIŞLAKÇI, yaklaşan seçimler öncesi tüm kamuoyunun, okurlarının ve oy kullanılacak delegelerin ısrarları üzerine akıllarında kalan soruları köşe yazısına taşımış ve  e-Roportaj halinde saygıdeğer THK Başkan adaylarına yoğun seçim ziyaretleri nedeniyle takdimi geçiken e-posta adreslerinin gönderilmemesi nedeniyle başkan adaylarına WhatsApp üzerinden göndermiş ve bilgilendirmiş bulunmaktayız.
 
THK Başkan adaylarının yoğun ziyaretleride göz önünde tutularak tarafımıza merak edilen sorularınızın cevapları medya servisimize ulaşır ulaşmaz siz değerli okurlarımız ile paylaşılacaktır. 
 
İşte Merak Edilen O sorular..!
 
1- THK Genel Başkanı seçildiğinizde yani 13 Eylül sabahı ilk işiniz ne olacak? Göz boyamak değilde, gönüllere su serpmek adına  mesela diyorum; gündeme bomba gibi düşen maaş artırımı konusunda aylık 24 Milyarlık maaşınızdan feragat edip, tekrar 8 Milyarlık maaşa dönmeyi düşünüyor musunuz?
 
2- THK uzun bir süredir yolsuzluklarla anılır bir kurum haline gelmiş durumda, malumunuz kurumun durumu içler acısı deniliyor. THK Genel Başkanı seçildiğinizde yolsuzluk iddialarına karşı nasıl bir önlem almayı ve kurumun istikbali açısından neler yapmayı düşünüyorsunuz? Neler Değişmeli, Neler Yapılmalı?
 
3- Kurum borç batağında olduğunu duymayan kalmadı. THK’nun 800 Milyon Liralık bir borcu olduğu iddia edildi. THK Genel Başkanı seçildiğinizde kurumun sırtını kamburlaştıran bu olumsuz tablodan kurumu Nasıl Kurtaracaksınız. Bunun İçin Ne Tür Projeleriniz Mevcut?
 
4- Kurumun ikiye bölündüğü iddiaları var. Bir tarafta THK Genel Başkanlık, diğer tarafta ise THK Vakfı olarak herkesçe lans edilmekte. THK Genel Başkanı seçildiğinizde kurum içinde ki bu Çift Başlılığa nasıl bir çözüm üreteceksiniz? Sizce bu ciddi bir sorun mudur?
 
5- THK Başkanlarının her dönemde birçok şube kapattığı tarafımızca gözlemlenmiştir. Ve sadece seçimden seçime hatırlanmak istenmeyen şube başkanları hali hazırda askıya aldıkları projelerine de önem verilmesi ve hayata geçirilmesini istemektedir. THK Genel Başkanı seçildiğinizde şube kapatmayı düşünüyor musunuz? Ayrıca şubeler için hali hazırda ne tür projeleriniz bulunmaktadır?

6- 12 Eylül ‘de THK Olağanüstü Genel Kurulunda Neden sizi seçmeliler? Sizi farklı kılan özellikleriniz nelerdir? Ve son olarak kamuoyuna, okurlarımıza ve delegelere son sözünüz nedir?

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika