spot_img
spot_imgspot_img
19.2 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

Thai Havayolları Hitit Bilgisayar’ı tercih etti

Seçtiklerimiz

99 uçaktan oluşan filosu ile dünyanın önde gelen hava yolu şirketlerinden olan Thai Airways, müşteri sadakat programında artık Hitit Bilgisayar ile çalışmaya başladı. Hitit Bilgisayar’ın bir ürünü olan Crane FF (Müşteri Sadakat Programı Yönetimi Sistemi), havayolları, seyahat sektörü, perakende, telekom ve bankacılık gibi farklı sektörlerin ihtiyaçlarını da karşılayabilecek özelliklere sahip bir sistem.

Thai Havayolları’nın Hitit ailesine katılmasının çok önemli olduğunu belirten Hitit Bilgisayar Genel Müdürü Nur Gökman, dünyaca ünlü yazılım firmaları arasından öne geçerek ihaleyi kazanmalarından dolayı gurur duyduklarını ifade etti. “1994 yılından bu yana yurtdışı ve yurtiçi müşterilerimize bilgi teknolojisi alanında hizmet vermekteyiz. Tecrübeli ekibimiz ile yıllardır, çeşitli sektörlerden müşterilerimizin yazılım ihtiyacını yeni teknolojiyi sürekli takip ederek karşılıyoruz ve tercih edildiğimiz için de mutluyuz” dedi.

1960 yılında kurulan ve en büyük hissedarı Tayland Hükümeti Maliye Bakanlığı olan Thai Havayolları, 1997 yılında Lufthansa, Air Canada, Iskandinavya Havayolları, United Havayolları ile birlikte şu anda en büyük olan havayolu ittifaklarından olan Star Alliance’yi kurmuştur. Thai Havayolları’nın şu an 99 uçaktan oluşan filosu bulunuyor.

1994 yılında İstanbul’da kurulan Hitit Bilgisayar ise başta havayolları olmak üzere seyahat sektörü odaklı yazılım ürünleri geliştiriyor. Şirket müşterilerinin yüzde 83’ü Türkiye dışında yer alıyor ve satış hacminin yüzde 92’sini de ihracat oluşturuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika