spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Tav tadilat müracaatı yaptı

Seçtiklerimiz

AGA (Alanya, Gazipaşa ve Anamur) bölgesinin ilgisi, Pegasus Havayolları’nın yüzünü güldürdü. Alanya’yı, Gazipaşa’dan İstanbul ve İstanbul’dan Gazipaşa’ya direkt, Türkiye ve dünyadaki 41 noktaya da İstanbul aktarmalı olarak bağlayan Pegasus’un uçuşlarına gösterilen ilgi, uçuşların sürekliliği noktasında da umut verdi. 

ÖNCEKİ SABAH 158 YOLCU İLE UÇTU

İlk seferini 17 Aralık Pazartesi günü 155 Gazipaşa yolcusunu getirip, 18 Aralık’ta 136 İstanbul yolcusunu götürerek tamamlayan Pegasus, ikinci seferinde akşam 105 yolcu ile Gazipaşa’ya indi. Pegasus’un önceki sabah gerçekleşen İstanbul uçuşunda ise 158 yolcu yer aldı. Pegasus, şimdilik yolcu sayısından gayet memnun.

TAV: TADİLAT MÜRACAATI YAPTIK

TAV Gazipaşa Havalimanı İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı, “11 Aralık 2012 tarihinden önce havalimanı apron inşaatı ile terminal binasının büyütülmesi ve pist uzatımı yönünde DHMİ’ye müracaatımız olmadı. Terminal binası tadilatı için DHMİ yetkilileri ile yaptığımız şifai görüşmelerden olumlu sonuç alınması üzerine 11 Aralık tarihli tadilat müracaatımızı yaptık. Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım’ın, işleticisi bulunduğumuz  Gazipaşa Havalimanı ile ilgili herhangi bir olumsuz tavrı bulunmamaktadır” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika