spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

TAV Passport üyeleri güvenle ve konforla seyahat ediyor

Seçtiklerimiz

TAV İşletme Hizmetleri, misafirlerinin Kovid-19 süreciyle birlikte artan güvenli seyahat beklentilerini karşılamak üzere TAV Passport hizmetlerini yeni normalin koşulları çerçevesinde yeniledi.

Transferden lounge hizmetlerine ve özel indirimlere, seyahatin her aşamasında yolculara hız ve konfor sunan TAV Passport, bu dönemde üyelerine ek avantajlar, artırılmış hijyen uygulamaları ve teması en aza indiren bir seyahat deneyimi sağlıyor.

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Güçlü Batkın, “TAV İşletme Hizmetleri olarak yolcularımıza yeni konfordaki seyahat deneyimini sunmak için tüm sağlık ve hijyen önlemlerini 18 ülkede, 34 havalimanında 1000’den fazla çalışanımızla yeniden tasarladık. Misafirlerimizin beklentilerini yakından takip ederek ve bilimsel önerileri tam olarak uygulayarak tüm süreçlerimizi pandemi dönemine uygun olarak geliştirdik. Önümüzdeki dönemde de TAV Passport üyelerine yeni avantajlar ve seyahati kolaylaştıran çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

İNDİRİMLİ  VE TEMASSIZ AKARYAKIT ALIŞVERİŞİ

 
TAV Passport üyeleri, Petrol Ofisi istasyonlarında araçlarından inmeden, özel indirimlerden yararlanarak akaryakıt alabilecek.

Petrol Ofisi web sitesinde bulunan online işlemler üzerinden kredi kartını eşleştiren üyeler, anlaşmalı istasyonlarda TAV Passport kartını okutarak yüzde 5 indirimli yakıt ödemesi yapabilecek.

GÜVENLİ SEYAHAT

 
TAV Passport, üyelerine evden uçağa kadar seyahatlerinin her aşamasında konforlu hızlı ve güvenli bir seyahat deneyimi sunuyor.

Premium araçlarla sunulan transfer hizmetine yolcu sınırlaması getirildi. Binek araçlarda en fazla iki, daha büyük araçlardaysa en fazla dört yolcu kabul ediliyor. Misafirler HES koduyla araçlara kabul edilirken, tüm araçlar her transfer öncesi misafirin gözetiminde ULV cihazı ile dezenfekte ediliyor.

Şoför koltuklarının şeffaf bir bölme ile ayrıldığı araçlar seyir halindeyken her 15 dakikada bir havalandırılıyor. Yolcular araçlarda bulunan kayıtlardan aracın son olarak ne zaman dezenfekte edildiğini kontrol edebiliyor.

Otopark alanlarında ödeme noktaları sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yeniden düzenlendi. Çalışanlara maske ve eldiven zorunluluğu, temassız ödeme olanağı ve yolcu temas noktalarının düzenli olarak dezenfekte edilmesi gibi ek önlemler devreye alındı.

Özel yolcu salonlarındaki oturma düzenleri fiziksel mesafe kuralına uygun şekilde yeniden düzenlendi. Bilim Kurulu tavsiyeleri doğrultusunda hazırlanan az şekerli, bağışıklık artırıcı menüler hijyen kurallarına uygun paketli ve steril malzemelerle sunuluyor. Lounge içinde temassız teknolojiler öne çıkarken çocuk oyun alanları ve duş yerleri gibi alanlar tümüyle kapatıldı. Maskesiz yolcular salonlara alınmıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika