spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

TAV Bilişim windows 8 uygulamasını hayata geçirdi

Seçtiklerimiz

Havacılık sektöründe sunduğu bilişim çözümleriyle Türkiye ve dünyada öne çıkan TAV Bilişim Hizmetleri, Türkiye’nin en yaratıcı dijital medya ve pazarlama ajanslarından Roy+Teddy ile ortaklaşa geliştirdiği ‘TAV Airports Windows 8 Uygulaması’nı kullanıcılara sundu. Microsoft’un henüz piyasaya çıkmadan deneme sürümü milyonlarca kişi tarafından indirilen yeni işletim sistemi Windows 8 için geliştirilen ve Türkiye’den Windows 8 Store’a giren ilk uygulama olan ‘TAV Airports Windows 8 Uygulaması’, havalimanında ihtiyaç duyulabilecek tüm bilgileri kullanıcılara sunuyor.

TAV Havalimanları’nın iştiraki TAV Bilişim Hizmetleri, Windows 8 işletim sistemi için hazırlanan TAV Airports Windows 8 Uygulaması’nı hayata geçirdi.  Türkiye’nin en yaratıcı dijital medya ve pazarlama ajanslarından Roy+Teddy’nin işbirliğinde oluşturulan uygulama, TAV’ın dört ülkede işlettiği sekiz havalimanında ihtiyaç duyulan her türlü bilgiyi ve daha fazlasını yolcuların cebine taşıyor. TAV Airports Windows 8 Uygulaması, Türkiye’den Windows 8 Store’da yer alan ilk uygulama olmasının yanı sıra, tüm dünyada havalimanı işletmeciliği alanındaki ilk uygulama olma özelliğine sahip.

Masaüstü, dizüstü ve tablet bilgisayarlar başta olmak üzere hemen her türlü cihaza ücretsiz yüklenen TAV Airports Windows 8 Uygulaması ile uçuş bilgilerine ek olarak havalimanında hayatı kolaylaştıran ve yolculuğu eğlenceli hale getiren bilgilere anında erişmek mümkün.

Konuyla ilgili olarak TAV Bilişim Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran “Dünyanın ilk ‘taşınabilir havalimanı uygulaması’ olan TAV Airports Windows 8 Uygulaması’nın geliştirdiğimiz diğer mobil uygulamalar gibi kullanıcılar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanacağını umuyoruz TAV Bilişim olarak havacılık alanında dünya standartlarında entegre bilişim hizmetleri sunuyoruz. TAV Airports Windows 8 Uygulaması, müşteri memnuniyetine ve yaratıcı çözümlere verdiğimiz önemin de bir göstergesi. Windows 8 için Türkiye’de üretilen ilk uygulamayı hayata geçirmiş olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Diğer platformlarda çalışan bir uygulama olan TAV Mobile ile dünyada havacılık alanında bir ilki gerçekleştirmiştik.

TAV Airports Windows 8 Uygulaması ile bu öncü rolümüzü sürdürüyoruz. Windows 8’in dünya çapında yüz milyonlarca kullanıcıya ulaşacak eşsiz erişim gücüyle birlikte, TAV Airports Windows 8 Uygulaması’nı en geniş erişim ağına kavuşturacağız. Türkiye’den çıkan bir şirket olan TAV Bilişim, öz kaynaklarıyla geliştirdiği yaratıcı çözümlerle kısa zamanda küresel bir marka haline geldi” dedi.    

TAV Bilişimin her zaman öncü olduğunu vurgulayan Microsoft Türkiye Yazılım Geliştirme Teknolojileri Müdürü Selçuk Uzun ise: “Tüm dünyada büyük heyecanla beklenen Windows 8 lansmanı öncesinde Windows 8 Uygulama Mağazası’nda yer almak üzere Türk şirketleri tarafından geliştirilecek uygulamalar ile ilgili olarak büyük heyecan duyuyoruz ve uygulama geliştiriciler ve şirketler ile çok yakın çalışıyoruz. TAV Bilişim bu anlamda büyük bir adım atarak şimdiden Windows 8 uygulama mağazasındaki yerini aldı ve Türkiye’de bu anlamda bir öncü oldu. Ön sürümü bugün milyonlarca insan tarafından indirilen Windows 8’deki uygulamayı geliştiren TAV Bilişim ve Roy+Teddy’yi tebrik ediyorum.” dedi.

Roy+Teddy Kurucu Ortağı ve CTO’su Ekin Özçiçekçiler, TAV Bilişim ile iş birliği içerisinde böylesine başarılı ve yenilikçi bir çalışmayı hayata geçirdikleri için büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Roy+Teddy olarak, Windows 8 gibi yenilikçi ve inovatif konuların dijital pazarlama alanında kullanılması adına öncü bir rol üstlendiklerini vurgulayan Özçiçekçiler,  “TAV Airports Windows 8 Uygulaması, Türkiye’den Windows 8 Store’a girmeyi başaran ilk uygulama oldu ve büyük beğeni topladı. Bundan sonra da birlikte çalıştığımız markalarımız için Windows 8 kapsamında kullanıma sunulacak yeni uygulamalar geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika