spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

TAV Airport Hotel, Guest Review Awards’e layık görüldü

Seçtiklerimiz

İstanbul Atatürk Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda hizmet veren TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards’e layık görüldü.
 
Dünya çapında 170 ofis tarafından70 ülkede desteklenen uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com’u ziyaret eden kullanıcıların yaptığı değerlendirme sonucu, TAV Airport Hotel İstanbul 10 üzerinden 8, TAV Airport Hotel İzmir 10 üzerinden 8.6 tam puanla 2015 Guest Review Awards’un sahibi oldu.
 
TAV Airport Hotels, ilk olarak 2004 yılında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde TAV Airport Hotel İstanbul ile hizmete başladı. Kişiye özel saatlik kullanım imkanı, banket hizmetl alacağınız toplantı odalarıyla TAV Airport Hotel İstanbul, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde pasaport öncesi ve sonrası iki bölümde, toplam 128 odasıyla misafirlerine uçağa en yakın konaklama imkanı sunuyor.
 
 
Yaklaşık 1 yıl önce hizmete giren TAV Airport Hotel İzmir, özel tasarlanmış 81 odası, şık ve ferah toplantı salonları, şehir ve fuar merkezine yakın konumuyla misafirlerine için en ideal hizmeti sunuyor.
 
 
BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotels, misafirlerine kusursuz bir konaklama deneyimi yaşatmak için misafir memnuniyetini ön planda tutuyor. Her iki otelinde sunduğu hizmetler misafirlerin otelde geçirecekleri zaman ve ihtiyaçları dikkate alarak şekillendiriliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika