spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Tatar, ISG Genel Müdürü ile görüştü

Seçtiklerimiz

Maliye Bakanlığı Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Maliye Bakanı Ersin Tatar, her gittiği yerde bir Kıbrıslı Türk ile karşılaştığını ve Kıbrıs Türkü’nün, Türkiye’de olsun, üçüncü ülkelerde olsun önemli mevkilerde görev yaptığını gördüğünü söyledi.

İstanbul’un ikinci büyük hava meydanı olan Sabiha Gökçen’de Kıbrıslı Türk Kürşat Aşardağ’ı Genel Müdür olarak görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Bakan Tatar, “Kıbrıs’ın tanınmış isimlerinden, Lefkoşa’nın artık sembolü olan Özkan Spor Mağazası sahibi ve aynı zamanda yıllarını futbola vermiş, Çetinkaya ile özdeşleşen Özkan Aşardağ’ın oğlu, Dr.Erden Aşardağ’ın kardeşi Kürşat Aşardağ, Kıbrıs Türkü’nün çalışkanlığını ve başarısının bir örneğidir. Her yerde Kıbrıslı Türkler profesyonel görev yapıyor, önemli mevkilerde çalışıyorlar” dedi.

Bakanlık açıklamasına göre, “Maliye Bakanı Ersin Tatar gibi Kürşat Aşardağ’da İngiltere’de Cambrigde Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra, Londra’da dünyaca ünlü yeminli mali müşavirlik firması Price Waterhouse firmasında eğitim, staj aldıktan ve gerekli imtihanları verdikten sonra chartered accountant (yeminli mali müşavir) oldu”.,

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika